Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Subvenție de trei ori mai mare pentru crescatorii de bovine care dețin minim zece animale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În acest an crescatorii de bovine vor beneficia de o subventie de trei ori mai mare decat in 2014, a declarat marți in cadrul emisiunii “Vorbeste liber”, de la TVR, Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

 

“Anul acesta eram pregatiti pentru eliminarea cotelor de lapte, cota de lapte odata eliminata ar putea avea impact asupra pretului. Exista riscul sa importam mai mult lapte din tarile apropiate. Asadar, eram pregatiti si am introdus, din acest an, un ajutor pentru fermierii care au între 10 si 250 de capete de animale. Este un ajutor suplimentar pentru ceea ce înseamna vacile de lapte si vacile de carne. Daca anul trecut subventia încasata de fermieri a fost de 500 de lei/cap de animal, la care s-a adaugat un premiu pentru productia de lapte, livrata pe piata, anul acesta vor încasa în jur de 1.600 de lei/cap de animal. Deci, s-a triplat subventia pe care o încasau fermierii”, a declarat Daniel Constantin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea