Subofițerul Alin Jorja a salvat viața unui bărbat în timpul evenimentelor dedicate Zilei Naționale la Alba Iulia

Pe data de 1 Decembrie, fiecare român sărbătoreşte la Alba Iulia „Cetatea de suflet a tuturor românilor”,  Ziua Naţională a României.

Printre românii sosiţi din toate colţurile ţării în „Cealaltă Capitală”, se afla şi plutonierul JORJA ALIN MIREL. Subofiţerul se afla în timpul liber, cu familia, participând la manifestările prilejuite de  „1 Decembrie – Ziua Naţională a României” din municipiul Alba Iulia.

ELIT

Potrivit colegilor de la ISU Alba, „la un moment dat acesta a observat mai multe persoane strânse într-un loc, care strigau după ambulanţă şi încercau să ajute un bărbat, care se înecase cu mâncare. Subofiţerul nu a rămas nepăsător, văzând că persoanele adunate în jur nu ştiau ce să-i facă. A intervenit hotărât, acordând  primul ajutor victimei, efectuând dezobstrucţia căilor aeriene (manevra Heimlich), salvându-i viaţa.

În scurt timp, la faţa locului a sosit un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Alba, care a preluat pacientul în stare de conştienţă şi l-a transportat de urgenţă la spital.”

„Plutonierul JORJA ALIN MIREL, în vârstă de 26 de ani, este conducător auto la Garda de Intervenţie Sebeş şi este încadrat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba din anul 2007.  Îl felicităm şi ne mândrim cu un astfel de coleg”, se mai arată în comunicatul remis presei de ISU Alba.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

2 Comentarii

toma 4 decembrie 2013 at 14:58

Felicitari OMULUI JORJA ALIN MIREL

Newbie 4 decembrie 2013 at 21:19

Felicitari pentru gestul facut. Bravo lui. Daca nu era el mai mult ca sigur ca batrinul murea. Cu toti ignorantii aia din jurul lui

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...