Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Subiectele și baremele de corectare la Limba și literatura română, la Bacalaureat 2014 sesiunea de toamnă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bacalaureat 2014 sesiunea de toamnă. EDU.RO a publicat astăzi subiectele și baremele de corectare la limba și literatura română, probă care a fost susținută astăzi, 25 august, de la ora 9.00. La această probă au fost pregătite două tipuri de subiecte, pentru profilul umanist şi respectiv cel real.

EDU.RO Subiectele și baremele de corectare la Limba și literatura română, la Bacalaureat 2014 sesiunea de toamnă

BAC 2014 TOAMNA in AlbaÎn sesiunea a II-a a examenului de BAC s-au înscris 1.005 candidați din Alba, dintre care peste 600 au fost așteptați la proba scrisă la Limba și Literatura Română. În județ sunt cinci centre de examinare: la Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia, Colegiul Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, Colegiul Național ”Titu Maiorescu” Aiud, Colegiul Național I. M. Clain Blaj și Liceul Teoretic ”Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud.

Examenul de bacalaureat va continua marţi cu la proba scrisă la limba şi literatura maternă, miercuri cu proba scrisă obligatorie a profilului şi vineri cu proba scrisă la alegere a profilului şi specializării.

Absolvenţii de liceu promovează examenul de bacalaureat dacă îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, la care rezultatele nu se exprimă prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea nivelului de competenţă; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea; au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.

Rezultatele vor fi afişate în 1 septembrie, până la ora 12.00 şi în aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12.00 şi 16.00. Contestaţiile vor fi soluţionate în 2 şi 3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 4 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea