Rămâi conectat

Sport

Sub Drăgana, CSO Cugir – Sănătatea Cluj, în ultima rundă a turului | Liderul vrea să răpună “virușii verzi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSO Cugir, prima clasată a Seriei a 9-a, joacă sâmbătă, de la ora 14.00, pe “Arena Cugir”, împotriva Sănătății Cluj, grupare ce a reușit să nu piardă la precedentele două apariții sub Drăgana.

Liderul, cu 19 puncte, vine după două deplasări, la Hunedoara și Dej, meciuri în care a scos un singur punct și a cunoscut întâia oară gustul eșecului, pentru “roș-albaștrii” finalul stagiunii însemnând jocuri interne cu “virușii verzi” și Unirea Alba Iulia (sâmbătă, 14 noiembrie, în prima rundă din retur) – meci al orgoliilor, ce va trage cortina peste acest an.

Multe probleme de efectiv îl frământă pe antrenorul Lucian Itu, conjunctura nefiind una fericită: Toilă și Casian – sunt suspendați, Șaucă și Vitinha – accidentați, o pierdere majoră în ofensivă fiind aceea a căpitanului Tudor Șaucă (operat de ocluzie intestinală, ulterior depistat pozitiv), golgheterul seriei, cu 9 reușite. În plus se așteaptă și rezultatele ultimelor testări, dar și revenirea atacantului M. Lupu (absent în ultimele două runde, a început pregătirea, însă nu e 100 la sută din punct de vedere fizic), în condițiile în care jucătorul… Lucian Itu a reluat antrenamentele. Sănătatea este o trupă incomodă, dar în același timp capricioasă, imprevizibilă. Clujenii sunt pe locul al 6-lea, cu 12 puncte, iar din ultimele 5 întâlniri au câștigat 4 (singura înfrângere, în restanța cu Industria Galda de Jos, 3-4, săptămâna trecută), seria pozitivă cuprinzând două victorii externe la rând, la Reghin și Turda.

Confruntarea nu este una ușoară, ba dimpotrivă. Avem aceste indisponibilități și trebuie să găsim cele mai bune soluții. Este cert că ne așteaptă o partidă dificilă, împotriva unei echipe ce a încurcat multe calcule”, a spus antrenorul Lucian Itu.

În condițiile în care “virușii verzi” s-au obișnuit să plece cu puncte de la Cugir, două egaluri în anterioarele descinderi, 0-0 – anul trecut și 1-1 – în 2018, este clar că și în această întâlnire vor să-și confirme statutul de “nucă greu de spart”, ultima înfrângere fiind înregistrată în aprilie 2017 (0-2).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea