// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

STUDIU: Românii din mediul rural se feresc să dețină un cont bancar

Potrivit unui studiu publicat, luni, de agenția de cercetare de piață Brandberry, realizat la comanda platformei online de plîți electronice Nocash, doar 35% dintre românii care trăiesc în mediul rural au un cont bancar, procent de peste două ori mai mic decât cel din orașele mici, de 78%, în timp ce 85% dintre locuitorii din orașele mari au conturi la bănci.

carduri-bancareÎn orașele mici și medii, numărul românilor care au declarat că dețin și card bancar este cu 9% mai mare decât numărul celor care susțin că au doar cont bancar.

Aceasta înseamnă că aproape 9% dintre locuitorii orașelor mici și medii nu cunosc diferența dintre un card bancar și un alt tip de card, media la nivel național fiind de 2%, anunță hotnews.ro

În plus, un sfert dintre cei care au declarat că nu dețin un cont bancar spun că au avut, dar din diverse motive, au renunțat la el.

Sursa: hotnews.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419