Rămâi conectat

Actualitate

STUDIU: Bărbații preferă mesele în oraș, iar femeile hainele, pantofii sau genţile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit unui studiu MasterCard, o treime dintre români îşi oferă mici cadouri spontane în fiecare lună, în timp ce 18% se răsfaţă o dată la şase luni, bărbaţii preferă mesele în oraş, iar femeile hainele, pantofii sau genţile, suma medie alocată fiind între 81 şi 200 de lei.

Incaltaminte pentru femeiAstfel, pentru 53% dintre români micile cadouri spontane constau în articole vestimentare, pantofi sau genţi, dar în top se află şi ciocolata, dulciurile sau prăjturile (46%).

Hainele, pantofii sau genţile sunt alese în principal de femei (66% comparativ cu 40% dintre bărbaţi), în timp ce bărbaţii români preferă să ia masa în oraş (38% comparativ cu 23% dintre femei).

„Este ianuarie, iar în depresia specifică lunii mulţi dintre noi vor ceda tentaţiei de a-şi cumpăra un mic cadou spontan pentru a se înveseli. De fapt, cel de-al doilea Treat Index anual realizat de MasterCard relevă faptul că am devenit mai dornici să investim în recompensa perfectă: anul acesta, 42% dintre noi spun că îşi cumpără mici cadouri pentru a se înveseli, comparativ cu 33% care declarau acest lucru anul trecut. În orice caz, chiar dacă pentru cei mai mulţi dintre noi, preţul micilor cadouri spontane este lipsit de importanţă, atunci când vine vorba de cheltuieli serioase, bărbaţii sunt pe primul loc”, se arată într-un comunicat al MasterCard.

Sursa Mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea