Rămâi conectat

Actualitate

Studiu: 50% din cererile de cazare pentru vacanţă sunt pentru familii cu copii

Mondoc Adriana

Publicat

în

Un studiu realizat de HotelGuru.ro arată că jumătate din cererile de cazare din hotelurile şi pensiunile româneşti sunt pentru familii cu copii, iar cele mai solicitate facilităţi sunt locurile de joacă pentru copii, arată un studiu realizat de HotelGuru.ro

„Majoritatea hotelurilor şi pensiunilor din România oferă cazarea gratuit pentru copiii sub 2 ani. 1 din 5 proprietăţi oferă pătuţ pentru bebeluş, iar pentru cazarea copiilor sub 12 ani se oferă un discount de până la 50% faţă de preţul întreg”, arată raportul.

Familiile cu un copil până în 12 ani aleg să se cazeze într-o cameră matrimonială, iar cei mai mulţi hotelieri impun rezervarea unei suite sau apartament pentru familiile cu doi copii.

„Alături de piscină şi zona SPA, românii îşi doresc şi activităţi pentru copii şi locuri de joacă pentru cei mici la hotelul ales pentru a-şi petrece vacanţa. Majoritatea proprietăţilor au prevăzut un loc de joacă exterior şi, din ce în ce mai multe au organizat şi locuri de joacă în interior, sub supravegherea părinţilor sau a personalului calificat”, spun realizatorii sondajului.

Iniţiatorii sondajului spun că familiile cu copii optează pentru zona litoralului în timpul sezonului de vară, dar şi pentru staţiunile balneo climaterice, iar Sovata şi Praid sunt printre cele mai solicitate destinaţii, alături de staţiunea Eforie pentru litoral.

Sursa: Mediafax


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea