Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Cultură Educație

Studenţi ai Universităţii „1 Decembrie 1918”, la Târgul de Turism „Touristica”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un grup de studenţi şi masteranzi de la specializările de turism din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a participat, la Cluj-Napoca, la ediţia de iarnă a Târgului de Turism „Touristica”, cel mai important eveniment din turismul transilvănean.
Studenţii şi masteranzii au efectuat o aplicaţie practică, în vederea aprofundării cunoştinţelor dobândite în cadrul cursurilor şi seminariilor de specialitate. În acest sens, în calitate de membri activi ai Cercului de turism al universităţii albaiuliene, coordonat de lect. univ. dr. Claudia Moisă şi lect. univ. drd. Mălina Cordoş, tinerii au amenajat standul ANTREC – Filiala Alba, au promovat oferta specifică activităţii de turism şi agroturism din judeţul Alba. Totodată, ei au studiat activitatea de ansamblu derulată în cadrul târgului, în sensul că au identificat principalele categorii de expozanţi (prestatori de servicii turistice, agenţii de turism, organisme de specialitate) şi au analizat modalitatea de amenajare a standurilor şi oferta de produse şi servicii turistice.
Concluziile referitoare la participarea în cadrul evenimentului vor constitui subiectul unor discuţii ulterioare în cadrul Cercului de turism şi a unor colaborări cu Asociaţia Naţională pentru Turism Rural Ecologic şi Cultural (ANTREC) ori cu alte organizaţii din domeniul turismului. De altfel, participarea delegaţiei din Alba Iulia la Târgul de Turism „Touristica” a fost posibilă cu sprijinul universităţii şi al Filialei Alba a ANTREC, reprezentată de preşedintele Emil Comşa.

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea