Rămâi conectat

Curier Județean

Strada Oituz din orașul Cugir va fi modernizată: Finanțare cu bani de la bugetul local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Strada Oituz din Cindeni, orașul Cugir, va intra în proces de modernizare. În cursul zilei de ieri, primarul Adrian Teban a semnat contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a străzii, cu firma Elis Pavaje, cea care a câştigat licitaţia publică deschisă lansată de administraţia locală.

În momentul de faţă, strada are un sistem rutier din balast şi pâmânt, iar colectarea apelor pluviale se face la suprafaţă şi parţial printr-o rigolă betonată deschisă pe marginea carosabilului.

În urma intervenţiei, suprafaţa carosabilă va fi modernizată cu îmbrăcăminte din dale de beton, iar apele pluviale vor fi colectate prin rigole carosabile și rigole de tip scafă. Vor fi amenajate totodată trotuare, zone verzi şi accese către locuinţe.

Modernizarea străzii Oituz este finanțată cu bani din bugetul local.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere În perioada 24 aprilie – 14 mai a.c., Jandarmeria Alba desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. La școlile militare de subofițeri de jandarmi „Gr. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea