Rămâi conectat

Curier Județean

STOP VOT la concursul „Cei mai populari Miss şi Mister Boboc” din Alba. Cei doi câştigători sunt trei!!!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Darius Frăţila şi Laura Babin, cei mai populari Miss şi Mister Boboc 2012 din judeţul Alba, sunt marii câştigători ai smartphone-urilor oferite de Ziarul Unirea şi Vodafone. Încă un smartphone merge la Ştefania Alba

Timp de 10 zile, cititorii site-ului ziarulunirea.ro au avut ocazia de a-şi vota favoriţii, Miss şi Mister Boboc 2012 din judeţul Alba, în cadrul concursului iniţiat de Cotidianul Unirea, ziarul local cu cea mai mare cifră de difuzare pe ediţie din ţară şi Vodafone România, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicaţii de pe piaţa locală.

După cum se ştie, în concurs au intrat un număr de 23 de boboci, câştigători ai titlurilor de Miss şi Mister Boboc 2012 în cadrul concursurilor pe licee, la care şi Ziarul Unirea a fost invitat şi a participat, acordând şi unele premii. Trebuie să vă spunem că a fost un concurs pe cinste, cu peste 5000 de recomandări. Liceenii s-au ”bătut” pentru a-şi susţine favoriţii şi a-i ajuta să intre în posesia premiilor puse în joc. Pentru aceasta ţinem să-i felicităm pe toţi cei care i-au votat dar şi pe toţi participanţii la concurs.

În urma competiției cele două telefoane au fost câștigate de Darius Frățilă și Laura Babin. Câştigătorii vor putea intra în posesia acestora, pe baza buletinului de identitate, începând de astăzi, pe tot parcursul săptămânii, de la sediul redacţiei Ziarului Unirea din Alba Iulia, strada Decebal nr. 27. Persoană de contact Alexandra Mateş, telefon: 0722661325.

SURPRIZĂ!!! Ziarul Unirea are şi un premiu special!!! Având în vedere lupta deosebit de strânsă dusă până la final de susţinătorii Laurei Babin şi ai Ştefaniei Alba, Ziarul Unirea a hotărât să suplimenteze premiile cu încă un telefon. Astfel Ştefania Alba câştigă şi ea un smartphone Nokia Lumia 610. Precizăm însă că va putea intra în posesia premiului peste câteva zile, deoarece acesta a fost comandat doar după aflarea rezultatelor finale.

Aşadar, în urma voturilor exprimate online, iată care sunt câştigătorii după numărul de recomandări ,azi, duminică, 17 decembrie la ora 24.00:

Darius Frăţilă – Mister Boboc 2012 la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia – peste 1500 de recomandări

Laura Babin – Miss Boboc 2012 la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia – peste 1400 de recomandări

Ştefania Alba – Miss Boboc 2012  la Colegiul Naţional “Titu Maiorescu” Aiud – peste 1200 de recomandări

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea