Rămâi conectat

Curier Județean

ȘTIREA TA|CRUZIME fără margini, la Zlatna: Un câine atârnat de o bară, găsit în parcul din centrul orașului

Ziarul Unirea

Publicat

în

cruzime zlatnaImagini de coșmar le-a fost dat să vadă cetățenilor în parcul central din orașul Zlatna. Vineri seara, un localnic care se plimba prin zonă a găsit un câine mort atârnat de o bară, chiar într-un spațiu unde se joacă copiii. Șocat, omul a făcut o poză și a trimis-o pe adresa redacției, dorind astfel să tragă un semnal de alarmă.

”Cel care a atârnat câinele acolo a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun. În plus, aici vin și se joacă zi de zi copii mici. Nu se știe cui aparține oribilitatea, însă se așteaptă ca autoritățile să se sesizeze și să ia măsuri, pentru a nu se mai întâmpla așa ceva”, a scris cetățeanul îngrozit de ce i-a fost dat să vadă în fața ochilor, într-un mesaj trimis pe adresa redacției.

Așteptăm și noi ca Poliția să deschidă o anchetă în acest caz și să-i tragă la răspundere pe cei care au fost în stare de așa ceva.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat

Ziarul Unirea

Publicat

în

MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat La nivelul județului Alba a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență de către Prefectul județului Alba – domnul Nicolae Albu, fiind adoptate mai multe măsuri având în vedere situația meteo prognozată pentru perioada următoare, COD PORTOCALIU de val de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea