Rămâi conectat

Ştirea Ta

Știrea Ta| Zilele orașului, în viziunea unei primării din județul Alba: Mercedes lângă cârnați și hamsii

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Zilele orașului”, în viziunea unei primării din județul Alba: Mercedes lângă cârnați și hamsii… , în orașul cu străzi sparte!

În orașul Câmpeni, din județul Alba, în opinia unui cititor al ziarului ”Unirea”, kitsch, prostul gust mai pe românește, depășeste orice limite: Mașini de lux sunt expuse alături de cărnați!

”Viziunea Primariei Campeni pentru „Zilele orasului”: expozitie Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar etc. între Kurtos Kolacs, carnați, hamsii, și „Centrifuga” . Exact de asta aveau nevoie cetățenii orașului ca să știe ce mașină să își cumpere și să se simtă împliniți în orașul cu străzi sparte.”

În aceste zile are loc la Câmpeni Festivalul de Folclor „Sus, sus, sus, la moți la munte!” organizat de către Primăria și Consiliul Local Câmpeni în parteneriat cu Consiliul Județean Alba pe durata a patru zile, ca de obicei înainte de Târgul de Fete de pe Muntele Găina, festival care ține loc de ”Zilele orașului Câmpeni”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea