Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Plouă cu amenzi la Aiud! Un cetățean reclamă că a primit amendă pe nedrept: ”Mi-a dat actele fără să îmi zică de amendă sau proces verbal”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Plouă cu amenzi la Aiud! Un cetățean reclamă că a primit amendă pe nedrept: ”Mi-a dat actele fără să îmi zică de amendă sau proces verbal”.

Un alt cetățean din municipiul Aiud reclamă într-o postare pe rețeaua de socializare faptul că ar fi fost amendat pe nedrept. Se pare că bărbatul a iețit în oraș la cumpărături și a fost oprit în trafic pentru un control. Aiudeanul susține că ar fi avut la el atât declarația pe proprie răspundere, cât și adeverință de la angajator.

Potrivit bărbatului, agentul care l-a oprit i-ar fi înapoiat documentele fără să îi spună că a primit vreo amendă sau că a fost încheiat un proces verbal. Totodată, acesta susține că amenda ar fi primit-o după câteva zile, iar pe procesul verbal este specificat că a fost întocmit în lipsă.

”Agentul îmi face amendă pentru că nu aveam la data de 03.04.2020 declarație pe propria răspundere sau adeverința de angajator. La data respectivă am fost în Aiud, pe strada Transilvaniei, la Profi, pentru cumpărături, cu vecina mea. La întoarcere, ne oprește domnul agent, îmi prezint actele la control și pe urmă îmi dă actele fără să mi zică de amendă sau proces verbal. Pe data 10 .04.2020, îmi trimite amenda în care spune că eu nu am declarație pe propria răspundere sau adeveriță de la angajator. Nu se poate așa ceva! Îți face poză la buletin la control și pe urmă te trezești cu amendă!”, a scris bărbatul pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea