ȘTIREA TA| Plouă cu amenzi la Aiud! Un cetățean reclamă că a primit amendă pe nedrept: ”Mi-a dat actele fără să îmi zică de amendă sau proces verbal”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Plouă cu amenzi la Aiud! Un cetățean reclamă că a primit amendă pe nedrept: ”Mi-a dat actele fără să îmi zică de amendă sau proces verbal”.

Un alt cetățean din municipiul Aiud reclamă într-o postare pe rețeaua de socializare faptul că ar fi fost amendat pe nedrept. Se pare că bărbatul a iețit în oraș la cumpărături și a fost oprit în trafic pentru un control. Aiudeanul susține că ar fi avut la el atât declarația pe proprie răspundere, cât și adeverință de la angajator.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Potrivit bărbatului, agentul care l-a oprit i-ar fi înapoiat documentele fără să îi spună că a primit vreo amendă sau că a fost încheiat un proces verbal. Totodată, acesta susține că amenda ar fi primit-o după câteva zile, iar pe procesul verbal este specificat că a fost întocmit în lipsă.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

”Agentul îmi face amendă pentru că nu aveam la data de 03.04.2020 declarație pe propria răspundere sau adeverința de angajator. La data respectivă am fost în Aiud, pe strada Transilvaniei, la Profi, pentru cumpărături, cu vecina mea. La întoarcere, ne oprește domnul agent, îmi prezint actele la control și pe urmă îmi dă actele fără să mi zică de amendă sau proces verbal. Pe data 10 .04.2020, îmi trimite amenda în care spune că eu nu am declarație pe propria răspundere sau adeveriță de la angajator. Nu se poate așa ceva! Îți face poză la buletin la control și pe urmă te trezești cu amendă!”, a scris bărbatul pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei