Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| O mașină „tunată” scoate peri albi locuitorilor unei străzi din Alba Iulia: „Un derbedeu cu cotețul lui din o mie nouă sute toamna”

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA| O mașină „tunată” scoate peri albi locuitorilor unei străzi din Alba Iulia: „Un derbedeu cu cotețul lui din o mie nouă sute toamna”

Locuitorii de pe Calea Moților din municipiul Alba Iulia sunt exasperați de zgomotele, ca niște explozii, provocate de un șofer teribilist care face foarte mult zgomot cu mașina lui tunată.

„După așa zisa expoziție de tunning din acest an din Alba Iulia, s-au înmulțit mașinile “tunate” (mulți dintre acești copii cu mașinuțe cred că tunning înseamnă să faci foarte mult zgomot cu o tobă de eșapament necorespunzătoare). Locuiesc pe Calea Moților și un anume derbedeu cu un seat negru din o mie nouă sute toamna, face furori în fiecare seară cu cotețul lui de mașină, emitând zgomote deranjante, niște explozii.

Am întrebat un polițist de la rutieră pe stradă dacă așa ceva este normal și mi-a răspuns că l-au tot oprit, dar efectiv nu au ce să îi facă. Sau poate ar trebui să ne facem singuri dreptate că în evul mediu, zic și eu. E plin trotuarul de pavele mobile pe Calea moților…poate îi zboară ”din greșeală” neghiobului vreo pavelă în parbriz”, ne-a transmis omul exasperat.

Această problemă nu este singulară, și în alte cartiere locuitorii plângându-se de zgomotele teribiliștilor cu mașini tunate. Șoferii și motocicliștii care fac un zgomot exagerat în trafic sunt taxați cu 4 sau 5 puncte de amendă, între 580 și 725 de lei, dacă sunt opriți în trafic. Dincolo de amendă însă, dacă agenții de circulație sesizează că este imposibil să reduci zgomotul, s-ar putea să te lase și fără certificatul de înmatriculare al vehiculului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Șoferul ar fi greșit drumul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Șoferul ar fi greșit drumul Un accident rutier a avut loc marți dimineața, în Apuseni. Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Citește și: Aventură încheiată cu dosar penal, în Apuseni: Doi minori au scăpat ca prin urechile acului, după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea