Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

ȘTIREA TA/ FOTO: Opriți ciopârțirea copacilor de pe străzile orașului!

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sunt un cetățean al acestui oraș și văd cu stupoare că „toaletarea” copacilor de pe străzile din Alba Iulia înseamnă de fapt, ciopârțirea lor!

Vă invit pe strada Teilor, să vedeți ca a rămas din copaci, doar trunchiurile și câteva cioturi de crengi! Zilele acestea, aceeași nenorocire s-a întâmplat și cu copacii din fața Colegiului Tehnic „Al. Domșa”. Și pe alte străzi la fel! Ce nelegiuit permite o astfel de sluțire a copacilor și a orașului, până la urmă? Câți ani le vor trebui acestor copaci să-și revină? Unde se vor mai adăposti oamenii vara, pe căldurile toride?

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În ce țară se mai distrug sistematic copacii din orașe și pădurile, fără ca nimeni să nu intervină? Doar la noi desigur, pentru că onor primăria are alte treburi! De ce sa mai ai copaci pe străzi, că toamna fac mizerie cu frunzele care cad și cineva trebuie să le măture! Și așa, cu ciopârțirea, ai rezolvat problema! Nu mai cad frunze, nu mai plătești măturarea lor!

Ce contează aspectul dezolant al străzilor, lipsa de vegetație! Au bifat că au „toaletat” copacii, iau banii pentru treaba făcută și gata! Domnule primar, opriți genocidul împotriva copacilor de pe străzile Albei! Toaletarea înseamnă curățirea copacilor de crengile uscate, nu bătaia de joc care se întâmplă în Alba Iulia! (I.E.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea