Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA Elevi ai Colegiului Economic din Alba Iulia, nemulțumiți de regulamentul instituției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevi ai Colegului Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia se arată nemulțumiți de o prevedere din regulamentul intern al instituției.

Economic Alba Iulia01Mai exact, o parte din elevi nu înțeleg de ce porțile colegiului nu sunt lăsate ”la liber” și de ce între orele 8.00 și 13.00 ”trebuie să sară gardul” pentru a ieși sau intra în instituție.

”Nu poți intra în școala, nu poți ieși din școala până la ora 13.00. Elevii sunt nevoiți să sară un gard și, astfel, își pun în pericol sănătatea”, este mesajul transmis de un elev pe pagina de Facebook a ziaruluiunirea.ro.

Contactat telefonic, directorul Colegiului Economic din Alba Iulia, Dan Anca, susține că elevii pot părăsi instituția de învățământ în intervalul orar menționat ”cu un bilet de voie de la director, diriginte sau de la profesorul de serviciu”, care va fi prezentat la portar.

O altă nemulțumire a elevului este cauzată montarea unor ”gratii la scări”. ”Au pus gratii la scări să nu mai poți trece”, a scris elevul nemulțumit.

Cu privire la acest subiect, Dan Anca precizează că nu sunt ”gratii”, ci doar ”un grilaj” care obstrucționează accesul elevilor într-o zonă care duce spre podul instituției. Măsura a fost luată după ce s-a constatat că în zona respectivă ”existau fumători”.

În lumina celor arătate, Dan Anca contrazice ceea ce insinuează unii elevi – că ar fi privați în vreun fel de libertate – întrucât zona în care s-a montat grilajul nu conduce către un spațiu unde elevii ar avea nevoie să ajungă, iar instituția poate fi oricând părăsită cu un bilet de voie de la director, diriginte sau profesorul de serviciu, care va fi prezentat la portar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea