Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

ȘTIREA TA: ”Dorin Nistor a furat startul campaniei electorale cu… bicicleta?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cititor al site-ului ziarulunirea.ro ne-a semnalat pe adresa de e-mail de la secțiunea ”Știrea  ta”, faptul că terasa de la Blue Hours (de pe b-dul Transilvaniei) a devenit parcare de biciclete care… ”ARD calorii”, ”donate de Dorin Nistor municipiului Alba Iulia”.

Cititorul nostru ne întreabă dacă nu cumva, sub pretextul unei donații, candidatul la fotoliul de deputat pe Colegiul Alba Iulia ”fură  startul” nu numai cu aparițiile pe panourile publicitare dar și cu… bicicleta.

Noi nu ne putem pronunța cu privire la intențiile candidatului Dorin Nistor. Donația poate fi interpretată și ca un gest frumos, dar la fel de bine poate fi și o mică ”șmecherie” de campanie – depinde din ce direcție (politică) privești lucrurile.

În concluzie, nu știm ce ARDe Dorin Nistor, însă cu siguranță nu arde… calorii.

Daca vrei să ne semnalezi un eveniment, daca ai văzut ceva neobișnuit, daca vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea