ȘTIREA TA: Canalizarea – o problemă pentru locuitorii din cartierul Cetate

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

canalizareModul în care au fost efectuate lucrările de canalizare din municipiul Alba Iulia îi nemulțumește pe unii locuitori ai cartierului Cetate. Unul dintre aceștia ne-a scris în speranța că, prin publicarea sesizării, municipalitatea va găsi o rezolvare a problemelor care au apărut după finalizarea reabilitării rețelei:

Subiectul principal pe care doresc să vi-l relatez și care mai mult ca sigur l-ați constatat și dvs. are legătură cu mirosurile pestilențiale care ne agresează la fiecare trecere pe lângă fiecare gură de canalizare aflată în cartierul Cetate. Acest lucru se întâmplă de când a fost schimbată canalizarea veche cu alta nouă și căreia probabil nu i s-au făcut coloane de aerisire în amonte astfel că aerisirea canalizării se face prin gurile de canalizare din zona cea mai înaltă a instalației adică în cartierul Cetate. În altă ordine de idei, nu știu dacă și la alte blocuri dar pe strada George Barițiu bloc J3, de fiecare dată când plouă ceva mai abundent, este inundat subsolul blocului, meteahnă care a apărut tot de la canalizarea care a fost proiectată sau executată greșit. Poate la semnalele dvs. din presă instituțiile abilitate vor face o cercetare și se vor lua și măsuri de remediere”, ne-a scris un cititor al site-ului ziarulunirea.ro

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

___________________________

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

boooooooooooo 8 mai 2014 at 12:40

Ce coloane de aerisire? Mai ducumenteaza-te inainte de a publica un articol.

Comentariile sunt oprite