Stingerea creditelor bancare, prioritatea companiei Transavia în 2014

Compania Transavia, cel mai mare producător de carne de pui din România, își propune ca până la finalul anului 2014 să își desfășoare activitatea din surse proprii, având ca obiectiv închiderea creditelor bancare accesate în mare parte pentru modernizarea facilităților de producție și achiziționarea de utilaje agricole performante.

2013 a fost cel mai profitabil an pentru Transavia, cu cea mai mare cifră de afaceri, 135 de milioane de euro şi un profit brut de 12,5 milioane de euro.

Sunt foarte încrezător în performanțele companiei și consider că în fiecare an ne-am atins obiectivele propuse, iar de cele mai multe ori, le-am depășit. Succesul nostru are la bază principii puternice de la care niciodată nu ne-am abătut. O afacere este sustenabilă în momentul în care tratezi lucrurile cu seriozitate, își respecți partenerii de afaceri, instituțiile statului, angajații, și nu te îndatorezi mai mult decât poți susține”, declară Ioan Popa, Director General Transavia.

Compania Transavia a finalizat anul 2013 cu 10 milioane de euro investiție, după un plan investițional inițial de 8 milioane de euro. Pentru 2014, Transavia își propune să continue investițiile la nivel cel puțin similar  anului trecut, având în vedere cumpărarea de noi utilaje agricole şi dezvoltarea altor spaţii de producţie.

Pentru mai multe informații despre compania și produsele Transavia, puteți accesa site-rile www.transavia.ro, www.fragedo.ro, sau pagina de facebook, https://www.facebook.com/TransaviaToateCeleBune.

*Despre Transavia

Transavia este cel mai important producător de carne din România, cu o producţie de peste 55.000 de tone de carne de pasăre, în fermele proprii de creştere din 5 judeţe – Alba, Cluj, Sibiu, Braşov şi Harghita. Toate produsele sunt realizate în conformitate cu normele de calitate internaţionale, sub controlul autorităţilor sanitar-veterinare şi de mediu, iar în anul 2006 compania a primit distincţia de furnizor al Casei Regale a României.

Compania deţine 15 ferme de creştere pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performante de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi patru ferme vegetale. Din toamna anului 2007, Avicola Braşov, unul dintre producătorii cu tradiţie pe piaţa românească, face parte din grupul Transavia.

Produsele Transavia deţin certificările IFS (International Food Standard) şi BRC (British Retail Consortium). Cei 23 de ani de activitate pe piaţa avicolă din România atestă calitatea incontestabilă a companiei Transavia ca lider de piaţă. Produsele Transavia sunt prezente pe piaţa internă în procent de 75 la sută, în marile lanţuri de retail, prin brandurile Fragedo şi Papane.

Transavia este prezentă şi pe piaţa internaţională, prin exporturile realizate în ţări din Comunitatea Europeană (printre care Marea Britanie, Franţa, Spania, Croaţia, Ungaria, Bulgaria şi Estonia). Fondatorul şi directorul general al grupului  este dr. ing. Ioan Popa, arhitectul celei mai performante companii cu sistem integrat de creştere, procesare şi comercializare a produselor din pui din România.

Cei peste 1.500 de angajaţi, o echipă solidă de management, investiţii constante şi un know-how propriu stau în spatele succesului obţinut şi la baza tuturor planurilor de viitor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Anunț demarare proiect – Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru beneficiar SC OPAL DESIGN SRL

Comunicat de presă 06.01.2021 ANUNȚ DEMARARE PROIECT „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă – implementarea proiectului „Modernizare birou de topografie prin achiziționare de echipamente și tehnologii noi”

Comunicat de presă ”MODERNIZARE BIROU DE TOPOGRAFIE PRIN ACHIZIȚIONARE DE ECHIPAMENTE ȘI TEHNOLOGII NOI” ADY GEO TOP SRL, cu sediul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă: Municipiul Alba-Iulia anunță începerea lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din municipiul Alba Iulia – Lot 1.4

Comunicat de presă Comunicat de presă  18 Decembrie 2020 Municipiul Alba-Iulia anunță începerea lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Albaiulianul Laurențiu Blaga – bilanț după un an la conducerea Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară

Astăzi (n.r. – ieri, 13 ianuarie) se împlinește un an de când am preluat conducerea Agenției Naționale de Cadastru și… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

ANUNȚ începere proiect Alba Doner Production SRL, măsura 2: “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

Comunicat de presă 24.12.2020 ALBA DONER PRODUCTION S.R.L., cu sediul în ALBA, localitatea Alba Iulia, str. Str. LIVEZII, nr. 35… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Anunț începere proiect „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru SC LUK DE LUX SRL

Comunicat de presă 04.01.2021 ANUNŢ DE ÎNCEPERE PROIECT  “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

4 Comentarii

horatiu 10 februarie 2014 at 19:16

o companie foarte serioasa.nu mai faceti angajari?

gelu 11 februarie 2014 at 10:50

Parca e copy-paste din „Transavia – seriozitate, ambiţie şi performanţă”, apoi ajustat. E vorba despre reclama? Foarte bine. Da’ ia zii, nea Popa, ce le dai sa manance la puii aia ca ai mei de primavara pana toamna abia ajung la un kil si ceva in viu? Si daca tot intrai in vorba, ce salarii le dai la muncitori?

Vasile 11 februarie 2014 at 12:04

A devenit afacerist cinstit.Când lucra la Avicola făcea ţuică la Mesentea din zahărul care trebuia să ajungă în nutreţurile concentrate.Dădeau unii extemporale pentru găinăriile lui.

Gainar 12 februarie 2014 at 11:52

Dar de „stingerea” taxei catre mafia din Ministerul de Interne(Asociatia Escrocilor in Uniforma), stransa lunar de Cabulea, in contul careia are multe facilitati inclusiv fiscale, si de prioritate de asi introduce (unicitate), produsele in Super-marker, nu ne spune nimic Popa?

Comentariile sunt oprite