Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sticla Arieșul Turda – CS Ocna Mureș, astăzi, pe “Municipal” | Trupa lui Paul Ciucă, după puncte în a doua deplasare la rând

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vecinele de clasament, Sticla Arieșul Turda (locul 8, 7 puncte) și CS Ocna Mureș (poziția a 7-a, 11 puncte), se înfruntă azi, de la ora 15.00, pe “Municipal”, ambele combatante venind după înfrângeri externe (gazdele, 0-1 cu Viitorul Cluj; oaspeții, 0-2 la Bistrița).

„Meciul de la Turda este împotriva unei echipe care are lot și practică un joc cu mult peste locul pe care se află în clasament. E practic inexplicabilă această clasare, însă așa e uneori fotbalul. Va trebui să fim agresivi și concentrati pentru a avea șanse în această confruntare. Sper să putem suplini absențele, pentru asta ne pregătim bine și punem osul la treabă, altă cale nu există”, a transmis antrenorul Paul Ciucă, ce va reveni pe banca tehnică a formației din orașul salin. Pentru ocnamureșeni este a doua deplasare din cele trei consecutive, săptămâna viitoare urmând jocul de la Reghin.

În meciul tur, CS Ocna Mureș s-a impus la limită, 2-1 (2-0), după un duel cu reprize diametral opuse, începând cu dreptul campionatul după ce în stagiunea precedentă pierduse ambele jocuri (0-2 acasă și 1-4 la Turda). Dincolo de miza punctelor va fi un  meci special pentru G. Goronea (Sticla) și Hetea (CS Ocna Mureș), adversari ai echipelor unde au evoluat până în vară. Cu multe frământări în această toamnă, Florin Pampea înlocuindu-i în cele din urmă pe Artur Podar în postura de “principal”, Sticla este poziționată sub nivelul așteptărilor, deși dispune de un efectiv bine cotat. Turdenii au început catastrofal sezonul, cu trei înfrângeri la rând și un punct în primele 5 etape, revenirea producându-se împotriva Unirii Alba Iulia (1-0, etapa a 6-a), de atunci rezultatele alternând după modelul „una caldă, alta rece”, cu oscilații, inclusiv la Cugir acum trei săptămâni, unde au pierdut, 2-3, după ce au întors rezultatul, au condus cu 2-1 și au primit golul decisiv în minutul 88. Vor absenta Cioplântă – probleme la genunchi și Cunțan – în carantină, însă va reveni nigerianul Tegbo, absent de aproape două luni din pricina unei întinderi musculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea