Ziarul Unirea

Ştefan Fogoroşi – antrenor principal la Viitorul Sântimbru

După ce Metalul Aiud a instalat în această iarnă un nou antrenor pe banca tehnică, Radu Andone înlocuindu-l pe Daniel Mif, o altă echipă din Liga a IV-a a purces la modificări în privinţa staff-ului tehnic. Astfel, Viitorul Sântimbru l-a numit la începutul săptămânii în funcţia de principal pe tehnicianul Ştefan Fogoroşi, după despărţirea de Alexandru Rojneai. „Deocamdată îmi propun să evaluez lotul şi să utilizăm partea secundă a stagiunii pentru a ne clădi o echipă competitivă în vederea viitorului campionat când vom avea obiective îndrăzneţe”, a declarat Fogoroşi, a cărui carieră cuprinde bornele Minaur Zlatna, FC Unirea Alba Iulia, Metalul Aiud, Soda Ocna Mureş, Mureşul Deva, CSM Sebeş, CS Zlatna, dar şi AS Cetatea de Baltă, în fapt toate cele cinci eşaloane competiţionale. Tehnicianul în vârstă de 45 ani va fi ajutat de secundul Ioan Pisoiu (şi el fost component al echipei din „Arini”), dar va colabora şi cu Dan Comşa (şi el cu legături cu „roş-albaştrii”).
Echipa din Sântimbru ocupă la finele turului poziţia a 7-a în ierarhie, cu 23 de puncte, la 9 „lungimi” de grupul celor patru formaţii ce-şi împart la golaveraj şefia (CSO Cugir, Europa Alba Iulia, Performanţa Alba Iulia şi CS Ocna Mureş). Cum deja s-au demarat lucrările pentru modernizarea bazei sportive din localitate, este de aşteptat ca în ediţia viitoare, Viitorul Sântimbru să-şi depună candidatura la atacarea promovării în eşalonul terţ. Proximul prilej pentru testarea potenţialului este jocul de verficare programat duminică, 13 februarie, cu Performanţa Alba Iulia, partidă în care este de aşteptat să apară şi atacantul Benga (Dalia Sport Română), dorit de Fogoroşi pentru întârirea atacului „galben-negrilor”. (H.D.M.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

vali 10 februarie 2011 at 14:35

Da VIITORUL SANTIMBRU o sa fie echipa tare din sezonul viitor!!!

cunoaste 11 februarie 2011 at 18:09

Cea mai buna alegere,cel mai bun antrenor,cel mai bun cuplu de antenori,unul betivan si unul care nu stie ce e antrenor secund sau jucator.auzi la ei ganduri de promovare,pai mai oameni buni la ce rezultate a avut fane in ultimi anu ,adica 2 retrogradari ,cand altii ii faceau exhipa la Zlatna .cand la sebes cumparau meciurile la greu ,cand la Unirea a fost secund nu principal ,cand la Deva a stat 5 etape si nu il asculta nimeni si nu a avut rezultate ,asta e transferul anullui la nivel e judet.FELICITARI SANTIMBRU,O SA VA BATETI LA RETROGRADARE IN CURAND , sau mai rau ,cand nu o sa mai fie nici un ban ,adiooo si v-am pupat …

Comentariile sunt oprite