Rămâi conectat

Sport

Ştefan Fogoroşi – antrenor principal la Viitorul Sântimbru

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce Metalul Aiud a instalat în această iarnă un nou antrenor pe banca tehnică, Radu Andone înlocuindu-l pe Daniel Mif, o altă echipă din Liga a IV-a a purces la modificări în privinţa staff-ului tehnic. Astfel, Viitorul Sântimbru l-a numit la începutul săptămânii în funcţia de principal pe tehnicianul Ştefan Fogoroşi, după despărţirea de Alexandru Rojneai. „Deocamdată îmi propun să evaluez lotul şi să utilizăm partea secundă a stagiunii pentru a ne clădi o echipă competitivă în vederea viitorului campionat când vom avea obiective îndrăzneţe”, a declarat Fogoroşi, a cărui carieră cuprinde bornele Minaur Zlatna, FC Unirea Alba Iulia, Metalul Aiud, Soda Ocna Mureş, Mureşul Deva, CSM Sebeş, CS Zlatna, dar şi AS Cetatea de Baltă, în fapt toate cele cinci eşaloane competiţionale. Tehnicianul în vârstă de 45 ani va fi ajutat de secundul Ioan Pisoiu (şi el fost component al echipei din „Arini”), dar va colabora şi cu Dan Comşa (şi el cu legături cu „roş-albaştrii”).
Echipa din Sântimbru ocupă la finele turului poziţia a 7-a în ierarhie, cu 23 de puncte, la 9 „lungimi” de grupul celor patru formaţii ce-şi împart la golaveraj şefia (CSO Cugir, Europa Alba Iulia, Performanţa Alba Iulia şi CS Ocna Mureş). Cum deja s-au demarat lucrările pentru modernizarea bazei sportive din localitate, este de aşteptat ca în ediţia viitoare, Viitorul Sântimbru să-şi depună candidatura la atacarea promovării în eşalonul terţ. Proximul prilej pentru testarea potenţialului este jocul de verficare programat duminică, 13 februarie, cu Performanţa Alba Iulia, partidă în care este de aşteptat să apară şi atacantul Benga (Dalia Sport Română), dorit de Fogoroşi pentru întârirea atacului „galben-negrilor”. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea