Rămâi conectat

Actualitate

Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat. Anunţul OFICIAL făcut de Casa Regală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Starea generală a Regelui Mihai I s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței, potrivit unui comunicat oficial al Biroului de presă al Majestății Sale Regele Mihai I. Principesa Moștenitoare Margareta s-a întors în Elveția, pentru a fi alături de Regele Mihai.

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au revenit în Elveția aseară, la reședința privată a Majestății Sale‬, informează Biroul de presă al Majestății Sale Regele Mihai I.

Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă „o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței”.

În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestății Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui și pentru a primi sfatul lor în circumstanțele actuale, mai informează sursa citată.

Anterior, un buletin de sănătate transmis public în august 2017 anunţa că Regele Mihai I „continuă să stea zilnic sub o atentă supraveghere a medicilor, a unui personal medical de diverse specialităţi, precum şi în prezenţa unor devotaţi membri ai personalului Casei Majestăţii Sale, detaşaţi în Elveţia”. De asemenea, la reşedinţa privată, anunţa aceeaşi sursă, continuau să fie zilnic două maici ortodoxe, detaşate de Biserica Ortodoxă Română.

„Regele este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată. Majestatea Sa este într-o stare de spirit bună”, adauga Casa Regală, la acea vreme.

Regele Mihai I are 96 de ani.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea