Stadionul din Parcul „Avram Iancu”, Blaj, intră în reabilitare: A fost semnat contractul de finanțare în valoare de peste 6 milioane de lei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar a declarat, într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare că stadionul din Parcul „Avram Iancu” intră în reabilitare, la sediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), semnându-se, joi, contractul pentru obiectivul de investiții „proiectare și executare de baze sportive proiect tip 1 – V2: Construire bază sportivă TIP 1.

„Astăzi, la București, la sediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), s-a semnat contractul nr.435/27.08.2020, pentru obiectivul de investiții „proiectare și executare de baze sportive proiect tip 1 – V2: Construire bază sportivă TIP 1, Municipiul Blaj, județul Alba”. Antreprenorul general al lucrării este TOBIMAR CONSTRUCT SRL & ARHI BEAST SRL. Durata de proiectare este de 3 luni, iar durata de execuție este de 9 luni. Valoarea totală a contractului: 6.276.555,71 lei (cu TVA).

USR - Alegeri parlamentare 2020

Reabilitarea stadionului din Parcul „Avram Iancu”, prin construirea bazei sportive de TIP 1, este un proiect investițional prioritar pentru Blaj, care a fost realizat la insistențele municipalității. Proiectul, finanțat de CNI, are ca obiectiv modernizarea suprafeței de joc a stadionului de fotbal, cu un teren sintetic, dotat cu instalație de nocturnă, la dimensiunile omologate de UEFA și FRF (105m x 68m), amenajarea unui teren sintetic mic (20m x 40m), de asemenea echipat cu instalație de nocturnă, vestiare, o tribună cu 500 locuri și locuri de parcare. În plus, din bugetul Municipiului Blaj, se va realiza o instalație modernă de udare a gazonului, va fi reabilitată pista de atletism și va fi amenajată o parcare pentru autocare.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Mulțumiri speciale adresez Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan și Deputatului Claudiu Răcuci, care au avut o contribuție importantă la reușita acestui proiect!”, a declarat primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419