“Sportul Petrești merge înainte! În decembrie achităm tot”, afirmă președintele Eugen Chirca

Paul Voicu - Primar 2020

Eugen Chirca, principalul finanțator al Sportului Petrești, liderul Ligii a IV-a la mijlocul stagiunii, a reacționat după articolul legat de restanțele financiare, susținând că lucrurile se vor rezolva după data de 6 decembrie.

“Sportul Petrești merge înainte, nu sunt probleme! La urma urmei, sunt întârzieri de o singură lună la salarii, pentru că drepturile cuvenite lunii noiembrie se plătesc în decembrie. Nu înțeleg de unde au apărut aceste discuții, mai ales că vorbim despre un club din al 4-lea eșalon, în condițiile în care în Alba sunt divizionare terțe care au restanțe”, a punctat Eugen Chirca.

ELIT

În această perioadă o serie de echipe din județ, CS Universitatea Alba Iulia, Performanța Ighiu sau CS Zlatna, așteaptă să vadă cum se va rezolva situația la Sportul Petrești, în condițiile în care își doresc jucători din efectivul primei clasate, în cazul în care aceștia ar fi disponibili.

“În curând o să fixăm și data banchetului la «Casa Simi», unul dintre sponsorii echipei. Atunci o să ajungem cu totul la zi, o să stabilim și campania de transferuri, pentru că mai dorim jucători pentru întărirea lotului. Probabil probleme de natură financiară sunt pentru jucătorii cărora nu le place disciplina”, a încheiat oficialul campioanei de toamnă din Liga a IV-a. Fotbaliști precum Coltor, P. Muntean, Bălaș, Javla, D. Ianc și Samoilă sunt curtați de alte combatante din județ, primul dintre aceștia fiind dorit și de CS Hunedoara, echipa de Liga a 3-a din județul vecin.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dan HENEGAR

1 comentariu

Altu' 28 noiembrie 2018 at 14:38

De fapt, secretul este ca lista plecarilor de la Petresti este cu totul si cu totul alta, iar liderul are deja stabilite tintele perioadei de transferuri…Deh, unii cu faptele, altii cu scrisorile catre Mos Craciun…pour les connaisseurs…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...