Rămâi conectat

Sport

“Sportul Petrești merge înainte! În decembrie achităm tot”, afirmă președintele Eugen Chirca

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eugen Chirca, principalul finanțator al Sportului Petrești, liderul Ligii a IV-a la mijlocul stagiunii, a reacționat după articolul legat de restanțele financiare, susținând că lucrurile se vor rezolva după data de 6 decembrie.

“Sportul Petrești merge înainte, nu sunt probleme! La urma urmei, sunt întârzieri de o singură lună la salarii, pentru că drepturile cuvenite lunii noiembrie se plătesc în decembrie. Nu înțeleg de unde au apărut aceste discuții, mai ales că vorbim despre un club din al 4-lea eșalon, în condițiile în care în Alba sunt divizionare terțe care au restanțe”, a punctat Eugen Chirca.

În această perioadă o serie de echipe din județ, CS Universitatea Alba Iulia, Performanța Ighiu sau CS Zlatna, așteaptă să vadă cum se va rezolva situația la Sportul Petrești, în condițiile în care își doresc jucători din efectivul primei clasate, în cazul în care aceștia ar fi disponibili.

“În curând o să fixăm și data banchetului la «Casa Simi», unul dintre sponsorii echipei. Atunci o să ajungem cu totul la zi, o să stabilim și campania de transferuri, pentru că mai dorim jucători pentru întărirea lotului. Probabil probleme de natură financiară sunt pentru jucătorii cărora nu le place disciplina”, a încheiat oficialul campioanei de toamnă din Liga a IV-a. Fotbaliști precum Coltor, P. Muntean, Bălaș, Javla, D. Ianc și Samoilă sunt curtați de alte combatante din județ, primul dintre aceștia fiind dorit și de CS Hunedoara, echipa de Liga a 3-a din județul vecin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea