Rămâi conectat

Actualitate

Sponsorizări în valoare totală de 10 milioane de lei pentru șapte spitale din România, din partea Hidroelectrica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul unei ședințe extraordinare, are a avut loc ieri, 30 martie, acționariatul Hidroelectrica, principalul producator si furnizor de energie electrica din Romania, a aprobat acordarea de sponsorizări pentru șapte spitale din țară, în valoare totală de 10 milioane de lei.

”Sprijinirea spitalelor românești tocmai a devenit prioritatea numărul unu în politica de sponsorizări a Hidroelectrica. Vedem cu toții în aceste momente nevoile stringente ale sistemului medical național, ale celor aflați în prima linie a luptei cu pandemia.

Suntem alături de medici în efortul excepțional pe care îl fac pentru a-i vindeca pe cei bolnavi și a-i proteja pe cei vulnerabili. Am auzit chemarea în ajutor și răspundem: știm că e mare nevoie de echipamente de primă urgență, echipamente de protecție, materiale de curățare, echipamente sanitare, dezinfectanți și alte obiecte esențiale folosite în scopul protejării pacienților și al personalului.

Este momentul să fim solidari. Doar uniți într-un efort comun și dând dovadă de responsabilitate ne putem întoarce cât mai curând la lumea pe care o știam, la normalul vieții de zi cu zi”, a declarat Bogdan Badea, președintele Directoratului Hidroelectrica.

Suma de peste 10,033 miloane de lei va fi repartizată astfel:

  • Spitalul Municipal de Urgenta Caransebes – 1.500.000 lei
  • Spitalul Judetean de Urgenta Valcea – 1.500.000 lei
  • Spitalul Clinic Judetean Mures – 1.033.000 lei
  • Spitalul Judetean de Urgenta Deva – 1.500.000 lei
  • Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu – 1.500.000 lei
  • Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin – 1.500.000 lei
  • Spitalul Judetean de Urgenta „Sfantul Ioan cel Nou” Suceava – 1.500.000 lei

Surse: G4Media


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea