Sponsorizări în valoare totală de 10 milioane de lei pentru șapte spitale din România, din partea Hidroelectrica

În cadrul unei ședințe extraordinare, are a avut loc ieri, 30 martie, acționariatul Hidroelectrica, principalul producator si furnizor de energie electrica din Romania, a aprobat acordarea de sponsorizări pentru șapte spitale din țară, în valoare totală de 10 milioane de lei.

”Sprijinirea spitalelor românești tocmai a devenit prioritatea numărul unu în politica de sponsorizări a Hidroelectrica. Vedem cu toții în aceste momente nevoile stringente ale sistemului medical național, ale celor aflați în prima linie a luptei cu pandemia.

ELIT

Suntem alături de medici în efortul excepțional pe care îl fac pentru a-i vindeca pe cei bolnavi și a-i proteja pe cei vulnerabili. Am auzit chemarea în ajutor și răspundem: știm că e mare nevoie de echipamente de primă urgență, echipamente de protecție, materiale de curățare, echipamente sanitare, dezinfectanți și alte obiecte esențiale folosite în scopul protejării pacienților și al personalului.

Este momentul să fim solidari. Doar uniți într-un efort comun și dând dovadă de responsabilitate ne putem întoarce cât mai curând la lumea pe care o știam, la normalul vieții de zi cu zi”, a declarat Bogdan Badea, președintele Directoratului Hidroelectrica.

Suma de peste 10,033 miloane de lei va fi repartizată astfel:

  • Spitalul Municipal de Urgenta Caransebes – 1.500.000 lei
  • Spitalul Judetean de Urgenta Valcea – 1.500.000 lei
  • Spitalul Clinic Judetean Mures – 1.033.000 lei
  • Spitalul Judetean de Urgenta Deva – 1.500.000 lei
  • Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu – 1.500.000 lei
  • Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin – 1.500.000 lei
  • Spitalul Judetean de Urgenta „Sfantul Ioan cel Nou” Suceava – 1.500.000 lei

Surse: G4Media

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...