Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Spitalul Municipal Sebeș face angajări: Se caută medici radiologi, urgentiști și interniști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Municipal Sebeș scoate la concurs posturi pentru medici în specialitățile: medicină de urgență, medicină de familie (pentru camera de gardă) și radiologie.

  • Medic – Radiologie – Imagistică medicală, în cadrul laboratorului de radiologie și imagistică medicală;
  • Medic specialist Medicină de urgentă în cadrul Camerei de gardă;
  • Medic – Medicină internă.

Pentru mai multe detalii privind desfășurarea procesului de angajare accesați site-ul spitalului municipal Sebeș, pagina Concursuri și examene.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Despre Spitalul Municipal Sebeș

Spitalul Municipal Sebeș este situat în centrul tării, organizat pe o gamă largă de specialităti, asigurând servicii medicale la circa 60.000 de locuitori, pe un teritoriu arondat de circa 120 km în diametru.

Structura spitalului permite acordarea de servicii medicale de specialitate pentru nou născuti, copii și adulți din orașul Sebeș, din împrejurimi, dar și din alte județe, având în organigramă structuri de specialitate medicală diversificată, complementare cu organizare proprie, dar care pot acționa și în cadrul unor echipe multidisciplinare, ținând cont de posibila adresabilitate dată de zonă geografică cu potențial turistic în care se află spitalul, scrie ziarmedical.ro.

Serviciile medicale sunt asigurate de o echipă ce reunește peste 263 de angajați, dintre care 56 sunt medici cu specializare în toate ramurile medicale de bază: pediatrie, chirurgie pediatrică, ortopedie pediatrică,ORL, dermatovenerologie, reabilitare medicală, infecțioase, cardiologie, neurologie, medicină de urgentă, anestezie și terapie intensivă, epidemiologie, servicii paraclinice etc.
Din anul 2015 la conducerea Spitalului Sebeș se află doamna dr. Franchini Anca.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 5-6 aprilie 2024. Citește și: Paște fericit • Mesaje de Paște • Urări de Paște • Felicitări de Paște […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea