Rămâi conectat

Politică Administrație

Spitalul din Alba Iulia: Și marți merge destul de greu sistemul cardului de sănătate. E aglomerație la biroul de internări

Dragoş Suciu

Publicat

în

Spital Alba Iulia02Sistemul cardului național de sănătate a funcționat ”destul de greu” și mați, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, iar la biroul de internări a fost aglomerație, a precizat managerul instituției, ec. Nicoleta Coșarcă.

”În ultima săptămână am avut două sincope majore – vineri, 6 ore nu a funcționat sistemul cardului de sănătate. Am riscat să nu obținem niciun ban pe ce am făcut în această perioadă. Până la urmă lucrurile s-au rezolvat. Din păcate și astăzi (n.r. – marți) merge destul de greu sistemul, nu știu ce se întâmplă, dar durează foarte mult procedura de validare, verificare. E aglomerație la biroul de internări. Ne cerem din oră în oră scuze pacienților pentru ceea ce ni se întâmplă. Sper, la un moment dat, că vor funcționa lucrurile în regulă”, a afirmat Nicoleta Coșarcă.

Managerul Spitalului din Alba Iulia a precizat că prin introducerea acestui sistem ”se fac economii foarte mari”, iar instituția pe care o conduce este avantajată că pacienții vin cu documentele în regulă, iar lucrurile sunt mai bine organizate.

Ec. Coșarcă a mai afirmat că, înainte de a fi obligatoriu, Spitalul din Alba Iulia a ajuns la 82 la sută servicii decontate cu cardul de sănătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea