Rămâi conectat

Curier Județean

Spectacolul ”Minciuni Nevinovate”, prezentat în premieră de Grupul Skepsis, joi, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi, 16 noiembrie, ora 19.00, Grupul Skepsis va prezenta în premieră la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia spectacolul Minciuni Nevinovate, după Peter Shaffer – cunoscut dramaturg şi scenarist englez.

Minţim în fiecare zi, minciuni mici, nevinovate. Unele în glumă, altele în serios. Fiecare avem mândria noastră, vanitatea noastră, ne dorim să fim apreciaţi de către ceilalţi. Ne place să fim admiraţi, iubiţi şi facem eforturi tot mai mari pentru a crea şi întreţine o serie de aparenţe care sunt din ce în ce mai importante pentru a crea imagine ape care ne-o dorim. Suntem foarte atenţi la ce spunem şi la ce facem în societate, la ce cred ceilalţi despre noi.

Pas cu pas ţesem pânza poveştii vieţii noastre. Facem alegeri şi le justificăm Trecem prin situaţii mai grele sau mai uşoare, întâlnim oamneni diferiţi. Anumite întâmplări şi anumiţi oameni ne marchează profund, anumite amintiri au darul de a ne hrăni, altele de a ne bântui. Căutăm succesul, vrem să cucerim poziţii sociale, bani, prestigiu, oameni. Timpul trece şi abia când ne apropiem de final putem vedea ce ne rămâne în urma minciunilor noastre…nevinovate.

Tom şi Frank sunt doi prieteni care caută soluţii pentru a-şi rezolva anumite probleme. D-na Lemberg este conoscută pentru şedinţele de consultanţă. Iată însă că situaţia se complică şi îi face să pătrundă dincolo de problemele prezente în aspecte mai controversate ale vieţii.

Iată, pe scurt, tema unui nou spectacol, cu care grupul Skepsis se pregăteşte să încheie anul 2017 – un spectacol incitant, cu un comic dulce-amărui şi note ironice care exprimă acel firesc al amprentei cu skepsis!

Spectacolul este reaşizat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2017 – un proiect de tineret desfăşurat în perioada ianuarie 2017 – decembrie 2017, bazându-se pe implicarea tinerilor în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului. Prin acest Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian pe întreg parcursul anului, după un program riguros, spectacole de teatru şi divertisment prezentate în sală sau în aer liber.

Biletele (10 lei – pret intreg; 5 lei – pentru elevi, studenti si pensionari) se pot găsi începând de Marţi 14.11.2017 la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, între orele 09.00 – 15.00 sau la intrare. Toate încasările reprezintă o plusvaloare adusă bugetului necesr realizării proiectului susmenţionat.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea