Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Spărgător „amator” condamnat după ce a încercat de 8 ori să jefuiască mai multe magazine din Cugir: Ce a reușit să fure

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spărgător „amator” condamnat după ce a încercat de 8 ori să jefuiască mai multe magazine din Cugir: Ce a reușit să fure

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Hunedoara, a fost condamnat de către Judecătoria Alba Iulia la pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat în formă continuată.

Faptele pentru care a fost condamnat s-au petrecut în două nopți din luna octombrie a anului 2019. În actul de sesizare s-a arătat, în esență, că inculpatul în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale:

1.În noaptea de 18/19.10.2019, a pătruns prin distrugerea uşii de acces în incinta unei firme din Cugir, de unde a sustras 17 burghie în valoare de 1400 lei, fiindu-i creat victimei un prejudiciu total de 1550 lei.

2. În noaptea de 18/19.10.2019, a încercat să pătrundă prin efracţie în incinta unui PFA din Cugir, pentru a sustrage bunuri, a distrus sistemul de închidere al uşii de acces şi geamul încăperii folosind o şurubelniţă, dar nu a reuşit să pătrundă înăuntru şi nici să sustragă vreun bun.

3. În noaptea de 18/19.10.2019, folosind o şurubelniţă, a încercat să pătrundă prin efracţie în incinta unui PFA din Cugir, pentru a sustrage bunuri, fără a reuşi însă acest lucru, distrugând însă sistemul de închidere al uşii de acces.

4. În noaptea de 18/19.10.2019, a pătruns prin distrugerea sistemului de închidere al uşii de acces în incinta Farmaciei SENSIBLU din Cugir(Farmacia Punkt), pentru a sustrage bunuri, fără a reuşi însă acest lucru, deoarece s-a declanşat sistemul de alarmă, iar inculpatul a fugit de la faţa locului.

5. În noaptea de 18/19.10.2019, a încercat să pătrundă prin efracţie în incinta magazinului alimentar aparţinând persoanei vătămate, respectiv a distrus sistemul de închidere al uşii de acces, dar nu a sustras niciun bun.

6. În noaptea de 18/19.10.2019, a încercat să pătrundă prin efracţie în incinta unei firme din Cugir, pentru a sustrage bunuri, fără a reuşi însă acest lucru, distrugând însă uşa de acces în interior şi cauzând astfel victimei un prejudiciu de aprox.2500 lei.

7. În noaptea de 26/27.10.2019, a încercat să pătrundă prin efracţie în incinta unei firme din Cugir, pentru a sustrage bunuri, fără a reuşi însă acest lucru, fiind prins în flagrant de organele de poliţie.

8. În noaptea de 26/27.10.2019, a pătruns prin forţarea unui geam şi a uşii de acces în incinta unei firme din Cugir (inclusiv în biroul administratorului), de unde a sustras o daltă, cauzându-i victimei un prejudiciu total de aprox.800 lei.

Inculpatul a recunoscut comiterea faptelor reţinute în sarcina sa şi s-a prezentat la fiecare chemare a organelor judiciare. Cu ocazia acordării ultimului cuvânt în fața instanței de judecată, acesta și-a manifestat regretul față de fapta săvârșită.

Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu drept de apel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea