Rămâi conectat

Curier Județean

SpAPL Aiud anunță amânarea concursului pentru postul vacant din cadrul Biroului Seră, Zone verzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
SpAPL Aiud anunță amânarea concursului pentru postul vacant din cadrul Biroului Seră, Zone verzi

Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud (SpAPL) a anunțat amânarea concursului pentru ocuparea postului vacant din cadrul Biroului Seră, Zone verzi, până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Având în vedere prevederile art. 38 din H.G nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare,

Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud anunță amânarea, din motive obiective, pentru o dată care se va comunica ulterior, a concursului a cărei procedură a fost demarată, respectiv:
– pentru postul contractual vacant de execuție, cu normă întreagă, de muncitor calificat, treapta profesională I din cadrul Biroului Seră, Zone verzi, programat pentru data de 23.03.2020 (anunțul concursului a fost publicat în Monitorul Oficial nr.191/25.02.2020).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea