Rămâi conectat

Curier Județean

„Spadasin” albaiulian arestat pentru 29 de zile

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au solicitat miercuri, 21 septembrie, instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Ignat Cristea, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de port ilegal de armă albă în public. Cererea a fost admisă de magistraţii Tribunalului Alba, care au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului, pentru o perioadă de 29 zile. Potrivit procurorilor, în seara zilei de 20 septembrie 2011, în jurul orei 21.00, aflându-se pe o stradă din municipiul Alba Iulia, Ignat Cristea, purtând fără drept asupra sa în public o sabie, în urma unor discuţii contradictorii cu partea vătămată M.P.F., i-a adresat injurii, provocând scandal, aducându-se astfel atingere bunelor moravuri şi tulburându-se liniştea publică. Totodată, inculpatul a încercat să-i suprime viaţa părţii vătămate, sens în care i-a aplicat acesteia un număr de două lovituri cu sabia înspre zona capului, partea vătămată apărându-se cu mâna stângă şi parând loviturile. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. (I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea