Rămâi conectat

Ştirea zilei

Sorin Lazăr a trecut de proba scrisă a examenului pentru funcția de director adjunct la AJOFM Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Aiudeanul Sorin Grigore Lazăr a trecut la limită de proba scrisă a examenului pentru funcția de director executiv adjunct la AJOFM Alba susținută ieri la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din București.

Actualul director interimar al AJOFM Alba a fost unicul candidat pentru această funcție de conducere și a obținut 70 de puncte din totalul de 100, punctajul minim pentru a fi declarat admis.

Urmează ca în data de 3 iunie să susțină și cea de a doua probă a concursului, respectiv cea a interviului, însă se poate considera că examenul a fost luat, având în vedere că interviul reprezintă mai mult o formalitate.

Înainte să fie numit la AJOFM Alba, Sorin Lazăr a mai ocupat funcția de inspector în cadrul Serviciului Public de Asistență Socială (SPAS) al Primăriei Aiud.

Actualul director AJOFM Alba, Andrea Katona, provine tot din Aiud, tot din primărie și a ajuns la AJOFM tot pe filieră USL-istă.

Potrivit declaraţiei de avere, Sorin Grigore Lazăr deţine două case, una cumpărată şi alta moştenită, un teren intravilan de 1200 metri pătrați şi un apartament în Timişoara. Mai are un autoturism Hyundai Accent din 2007. Credite bancare nu are.

Soţia sa, Simona Maria Lazăr este director la Liceul Tehnologic Ciumbrud și consilier local din partea PSD, în Consiliul Local Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL la Cetatea de Baltă: Două persoane, reținute, după ce ar fi agresat mai mulți membrii ai unei familii, în propria locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la Cetatea de Baltă: Două persoane, reținute, după ce acestia ar fi agresat mai mulți membrii ai unei familii, în propria locuință. La data de 6 decembrie 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jidvei au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 19 ani și față de un bărbat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare