Rămâi conectat

Sport

Sorin Corpodean a demisionat de la AJF Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sorin Corpodean presedinte AJF Alba12Decizia Curţii de Apel Ploieşti l-a împins pe Sorin Corpodean, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba să-şi dea demisia din funcţie. Anunţul a fost făcut pe o reţea de socializare, printr-un mesaj postat în seara anunţării şedinţei: „aşa cum am zis, m-am întors la familie!!!!!! …. decizia curţii de apel Ploieşti de astăzi (n.r. – miercuri), a făcut posibil ca demisia mea din funcţia de preşedinte al AJF Alba să fie mâine (n.r. – ieri) pe masa Biroului Executiv, care se întruneşte în şedinţa convocată acum două săptămâni! ţin să le mulţumesc tuturor celor cu care am colaborat în cei 20 de ani, dar mai ales celor care m-au ajutat să fac lucruri deosebite pentru fotbalul amator din judeţul Alba … în toţi aceşti ani !!!”.
Şedinţa de ieri după-amiază de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba a lămurit toate aspectele legate de funcţionarea instituţiei. Corpodean şi-a pus în practică anunţul, iar vicepreşedintele Ovidiu Hulea va asigura interimatul până la organizarea de noi alegeri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea