Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Sondaj INSCOP: 85% dintre români sunt de acord cu impozitarea marilor averi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Majoritatea românilor sunt de acord cu impozitarea marilor averi, relevă un sondaj INSCOP realizat în perioada 10 – 15 septembrie.

Potrivit sondajului, 85% dintre români au o părere bună despre inițiativa de impozitare a marilor averi, 3,7% au o părere nici bună, nici proastă despre această inițiativă, 7,5% declară că au o părere proastă despre acest proiect, în timp ce procentul non-răspunsurilor este de 3,8%.

Totodată, 48,3% dintre respondenți sunt de acord cu noua lege a salarizării bugetarilor, 24,6% au o părere nici bună, nici proastă despre acest demers, în timp ce 19,2% au o părere proastă. 7,9% au ales varianta „nu știu/nu răspund”.

Sondajul a fost realizat de INSCOP Research, în perioada 10 — 15 septembrie, pe un eșantion de 1.085 persoane și are o eroare maximă admisă a datelor este de plus/minus 3%, la un grad de încredere de 95%. (Z.U.)

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulți ani!” Nume derivate care se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință Credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. Aproape un milion de români își serbează onomastica, dintre care peste 730.000 sunt bărbați, iar peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea