Soft pentru parcări în Alba Iulia: Beneficiarii de locuri de parcare, anunțați pe telefon când le expiră contractul

Paul Voicu - Primar 2020
Soft pentru parcări în Alba Iulia: Beneficiarii de locuri de parcare, anunțați pe telefon când le expiră contractul

Cu ajutorul unui soft de control, în viitorul apropiat, beneficiarii de parcări rezidențiale, care au încheiat un contract cu municipalitatea pentru parcări rezidențiale vor putea fi anunțați, pe telefon sau pe tabletă, când le va expira contractul dar vor putea vizualiza și o hartă care le va indica dacă mai sunt locuri libere în parcările aflate pe teritoriul municipiului Alba Iulia.

Cu acest soft vor putea lucra și cei de la Poliția Locală, care scanând numerele de înmatriculare vor putea știi daca parcarea este plătită sau nu.

ELIT

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa a precizat că în acest sens va fi înființat un mini-departament al parcărilor publice și rezidențiale și că în Alba Iulia sunt, la ora actuală, circa 9500 de parcări rezidențiale.

Viceprimarul Gabriel Pleșa: ”Vrem un mini-departament al parcărilor publice și rezidențiale să-l înființăm în cadrul serviciului administrarea domeniului public. De ce? Pentru că vorbim, la ora asta, de undeva la 9500 de parcări rezidențiale, pe contracte deja. Și undeva la 3400 de parcări publice. E vorba de circa 13.000 de parcări care trebuie administrate. Multă lume, pe parcările rezidențiale, reclama faptul că cineva nu îi anunță că se încheie acel an în care e plătit, că sunt plecați , că întârzie sau sunt în spital, că atunci când vin să plătească constată că nu mai au loc. Pentru că sunt oameni în așteptare și le ia locul. Așadar, vom reglementa și acest lucru , printr-un soft, care va pune la dispoziția cetățeanului beneficiar de parcare rezidențială o hartă a parcărilor libere, dacă vor fi cazuri, în ce zone, dar ți o atenționare privind valabilitatea contractului. Va putea face acest lucru de pe un telefon inteligent, tabletă.”, a declarat Viceprimarul Gabriel Pleșa.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...