Șoferii din Alba au început deja să-și facă programare la RAR online! Vezi cum!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Șoferii din județul Alba au început deja să folosească platforma pentru programari online lansată recent de Registrul Auto Roman. De acum, pentru a obtine o programare online sunt necesare doar 3 etape: completarea formularului cu date despre vehicul, alegerea zilei si orei preferate si obtinerea numarului de programare.

Cum te programezi?

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit paginii de interbet a RAR, sunt necesare 3 etape pentru a obtine o programare online:

PMP - Alegeri parlamentare 2020

-Completarea formularului cu date despre vehicul si despre dumneavoastra

-Posibilitatea alegerii zilei si orei preferate

-Obtinerea numarului de programare

Ziua preferata se alege dintr-un interval de pana la 30 de zile calendaristice incepand cu ziua curenta.

Atentie! Toate datele solicitate trebuie introduse corect, intrucat orice eroare la completare va face ca programarea sa nu fie luata in considerare atunci cand va veti prezenta la Registrul Auto Roman pentru efectuarea activitatii.

„Programarea este efectuata cu succes atunci cand obtineti numarul de programare, care apare pe ultima pagina, impreuna cu data si intervalul orar programat. Notati cu grija numarul programarii trebuie notat cu grija, deoarece dupa el veti fi regasiti la data cand va veti prezenta pentru efectuarea activitatii. in lipsa acestui numar activitatea pentru care v-ati prezentat nu se va efectua”, informeaza RAR.

Pentru programari online, apăsați AICI

Important! Prin sistemul online se poate face o singura programare pe zi. Pentru programarea cu mai multe vehicule, se va folosi serviciul telefonic al reprezentantei RAR la care se doreste programarea. Numulă de telefon al reprezentantei Alba este disponibil AICI.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136