Rămâi conectat

Actualitate

Șoferii din Alba au început deja să-și facă programare la RAR online! Vezi cum!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Șoferii din județul Alba au început deja să folosească platforma pentru programari online lansată recent de Registrul Auto Roman. De acum, pentru a obtine o programare online sunt necesare doar 3 etape: completarea formularului cu date despre vehicul, alegerea zilei si orei preferate si obtinerea numarului de programare.

Cum te programezi?

Potrivit paginii de interbet a RAR, sunt necesare 3 etape pentru a obtine o programare online:

-Completarea formularului cu date despre vehicul si despre dumneavoastra

-Posibilitatea alegerii zilei si orei preferate

-Obtinerea numarului de programare

Ziua preferata se alege dintr-un interval de pana la 30 de zile calendaristice incepand cu ziua curenta.

Atentie! Toate datele solicitate trebuie introduse corect, intrucat orice eroare la completare va face ca programarea sa nu fie luata in considerare atunci cand va veti prezenta la Registrul Auto Roman pentru efectuarea activitatii.

„Programarea este efectuata cu succes atunci cand obtineti numarul de programare, care apare pe ultima pagina, impreuna cu data si intervalul orar programat. Notati cu grija numarul programarii trebuie notat cu grija, deoarece dupa el veti fi regasiti la data cand va veti prezenta pentru efectuarea activitatii. in lipsa acestui numar activitatea pentru care v-ati prezentat nu se va efectua”, informeaza RAR.

Pentru programari online, apăsați AICI

Important! Prin sistemul online se poate face o singura programare pe zi. Pentru programarea cu mai multe vehicule, se va folosi serviciul telefonic al reprezentantei RAR la care se doreste programarea. Numulă de telefon al reprezentantei Alba este disponibil AICI.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea