Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Șoferi inconștienți pe drumurile din Alba Iulia, Sebeș și Aiud. Surprinși fără permis, cu autorurismele radiate sau băuți la volan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 13 ianuarie, polițiștii rutieri din Alba Iulia, Sebeș și Aiud au surprins în trafic trei șoferi inconștiienți, după cum urmează:

politia rutieraLa ora 1630, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe M.B., de 23 de ani, din Făgăraş, judeţul Braşov, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de M.B. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Tot în după amiaza zilei de ieri, 13 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri din Aiud l-au depistat pe C.R., de 26 de ani, din comuna Bobota, judeţul Sălaj, în timp ce conducea, pe Drumul National 1, un autoturism radiat din circulaţie din luna septembrie 2013.

Faţă de C.R. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La ora  23.15, poliţiştii rutieri din Sebeş, au oprit pentru control, pe strada Dorin Pavel din municipiu, un autoturism condus de F.I., de 38 de ani, din Sebeş.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat era radiat din circulaţie din luna iunie 2014. În plus, poliţiştii au constatat că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând valoarea de  0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru că a condus sub influenţa alcoolului, F.I. a fost sancţionat contravenţional, iar ca şi măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere. Pentru fapta de a conduce un autoturism neînmatriculat, poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

 sursa: IPJ Alb

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea