Șoferi din Vințu de Jos, Livezile și Șona, cu alcool ”la bord” sau cu permisul suspendat, prinși de polițiști în trafic

Șoferi din Vințu de Jos, Livezile și Șona, cu alcool ”la bord” sau cu permisul suspendat au fost prinși de polițiști în trafic.

La data de 16 iunie 2020, în jurul orei 01.00, polițiștii Biroului Rutier Aba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 La data de 15 iunie 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii din Stremț l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din comuna Livezile, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107C, pe raza localității Stremț, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 15 iunie 2020, în jurul orei 23.50, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din comuna Șona, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Sânmiclăuș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 15 iunie 2020, în jurul orei 19.00, polițiștii din Teiuș l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din comuna Livezile, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN1, în afara orașului Teiuș, având dreptul de a conduce suspendat.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...