Șoferi cu probleme, în Alba – O femeie și cinci bărbați depistați de polițiști, în trafic, la volanul unor autoturisme neînmatriculate

Șase șoferi din Alba, o femeie și cinci bărbați, sunt cei mai prospeți deținători ai unor dosare de cercetare penală pentru conducerea, pe drumurile publice, a unor autovehicule neînmatriculate.

politia1 Astfel, la data de 20.01.2017,  în jurul orei 10.00, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce acţionau pe C-lea Moţilor din Alba Iulia, au oprit pentru control, un autoturism condus de o femeie de 56 de ani, din Alba Iulia. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţia a autoturismului era expirată.

INFORMARE COVID-19

În aceeaşi zi, în jurul orei 13.20, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea pe B-dul Republicii din Alba Iulia, un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

De asemenea, tot vineri,  în jurul orei 23.20, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Berghin, în timp ce conducea, pe raza localităţii Hăpria, un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

În data de 21 ianuarie, la ora 15.20, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

În aceeași seara, în jurul orei 19.00, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au oprit, pentru control, pe B-dul Republicii din municipiu, un autoturism cu număr provizoriu de înmatriculare, condus de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Blaj. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie.

Tot în 21 ianuarie, în jurul orei 23.20, pe raza localităţii Vinţu de Jos, a fost depistat un bărbat de 35 de ani, din comună, care conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

”Faţă de conducătorii auto au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...