Rămâi conectat

Actualitate

Şofer din Zlatna, prins băut la volanul unei maşini neînmatriculate

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă dimineaţa, poliţiştii din Zlatna au oprit pentru control pe D.N.74 un autoturism condus de C.C.D., de 29 de ani, din Zlatna.  În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În plus, polițiștii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autovehiculului condus de bărbat este expirată.

C.C.D a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei iar pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi conducere unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă.

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă Conform sondajului, cu 46,6% din intenția de vot la europarlamentare este alianța 46,6%, pe locul secund este AUR cu 16,7%, iar pe locul trei, Alianța Dreapta Unită cu 13,8%. Comparativ cu luna precedentă, Alianţa PSD-PNL […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea