Rămâi conectat

Actualitate

Șofer din Cluj-Napoca, cu dosar penal la Alba. A fost prins de polițiști, la Cugir, cu autorizația provizorie de circulație a mașinii expirată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat de 64 de ani din municipiul Cluj Napoca s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins de polițiștii din Cugir la volanul unei mașini care avea autorizația provizorie de circulație expirată.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 7 septembrie, în jurul orei 12.30, poliţiştii rutieri din Cugir, în timp ce acționau pe strada Râul Mare din oraş, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din municipiul Cluj Napoca.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată de la finalul anului 2015, motiv pentru care, faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea