Șofer de 29 de ani din Alba Iulia, prins de polițiști în timp ce conducea o mașină furată dintr-un service auto din Aiud. Tânărul era dat dispărut de familie și urmărit la nivel național, din 16 aprilie

La data de 28 aprilie 2017, în jurul orei 15.30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au oprit în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, un autoturism ce era condus de H.G.B., de 29 de ani, din Alba Iulia.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat fusese sustras, cu puţin timp în urmă, din municipiul Aiud, iar furtul fusese sesizat de către administratorul unui service auto.

ELIT

Totodată, poliţiştii au constatat că tânărul era urmărit, la nivel naţional, din data de 16 aprilie 2017, fiind dispărut de la domiciliu, fapt reclamat de către familia sa.

Se pare că, în după amiaza zilei de 28 aprilie, în jurul orei 13.00, tânărul a profitat de faptul că un autoturism a fost lăsat în incinta unui service auto, cu cheile în contact, l-a sustras şi s-a deplasat cu el în municipiul Alba Iulia.

Tânărul a fost preluat, pentru cercetări, de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, iar faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud care a dispus cercetarea sa sub control judiciar.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...