Rămâi conectat

Curier Județean

Situația COVID-19 la Aiud: Cinci cazuri confirmate, 12 persoane vindecate și un deces

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La nivelul municipiului Aiud, la data de 3 mai 2020, sunt 5 cazuri confirmate, conform DSP ALBA, 12 persoane vindecate, un deces, 36 de persoane izolate la domiciliu și niciuna în carantină.

Începând de la momentul aplicării măsurilor de izolare pe raza municipiului Aiud, DSP Alba a dispus izolarea la domiciliu a 386 de persoane. Pentru 350 persoane perioada de izolare a încetat.

De asemenea, aiudeanul venit din străinătate, preluat de pe aeroportul din Cluj Napoca și spitalizat în același oraș deoarece era infectat cu COVID-19, a fost declarat vindecat.

Din nefericire, de la începutul pandemiei, o persoană și-a pierdut viața. Este vorba despre o femeie de aproximativ 70 de ani, care a contractat virusul de la fiul său, care s-a infectat a Centrul de Dializă Alba şi care s-a vindecat, între timp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea