Rămâi conectat

Curier Județean

Sistem modern de iluminat public în cartierul Valea Frumoasei: Consilierii locali vor avea de aprobat modificarea devizului general

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prezentul proiect „Modernizare sistem de iluminat public in Cartierul Valea Frumoasei. Strada Mihail Kogalniceanu, Strada Sava Hentia, Strada Mlrcea cel Mare si extindere sistem de iluminat public pe strada Fantanele din municipiul Sebeș”, vizeaza creșterea eficientei energetice a sistemului de iluminat public aferent zonelor respective, cu un număr estimat de utilizatori de 6500 de persoane care funcționează cu utilizarea de elemente ale sistemului de distribuție a energiei electrice.

Prin adresa nr. 19511/05.06.2020 Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a transmis, Municipiului Sebeș, o solicitare de clarificare privind proiectul „Modernizare sistem de iluminat public în cartierul Valea Frumoasei, strada Mihail Kogălniceanu, strada Mircea cel Mare, strada Sava Henția și extindere sistem de iluminat public pe strada Fântânele din Municipiul Sebeș, jud. Alba.
Ca urmare a acestei solicitări de clarificare a fost necesară efectuarea unor modificări în cadrul devizului general al obiectivului de investiție amintit mai sus prin mutarea unor sume de la linia de deviz 4.3. Utilaje, echipamente tehnologice și funcționale la linia de deviz 4.6 – Active necorporale ( Soft sistem de telegestiune sistem de iluminat – 198.200,00 lei și Soft antivirus Nod 32 – 200,00 lei), modificări care au necesitat modificarea devizului general.

Creșterea eficientei energetice a iluminatului public stradal consta in adoptarea de soluții practice si economice care sa duca Ia consumuri energetice reduse, costuri minime de întreținere si instalare, realizarea unui climat luminos confortabil, cu un consum minim de energie, cu utilizarea cat mai intensa de surse si corpuri de iluminat performante si fiabile si sistem de telegestlune cu o investiție minima.

Obiectivele specificele ale proiectului sunt:

Realizarea unei investitii în infrastructura de iluminat public al Municipiului Sebes, investitie care implica utilizarea echipamentelor cu eficienta energetica ridicata, durata mare de viata cu asigurarea confortului corespunzator pentru cetateni.

Modernizarea sistemului de iluminat public din Municipiul Sebes.

Crearea unui sistem de iluminat public nou în Municipiul Sebes cu introducerea utilizarii energiei din surse regenerabile si a sistemului de telegestiune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenzi de peste 47.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenzi de peste 47.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC Miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea