Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Singurul elev de clasa a VIII-a din Alba, calificat la etapa a III-a la Olimpiada de Matematică, mândria Școlii Gimnaziale ,,Avram Iancu” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, s-a desfășurat etapa a II-a a Olimpiadei Naționale „Gazeta Matematică”, 2020-2021, Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” din Alba Iulia fiind reprezentată de mai mulți elevi din clasele V-VIII.

Elevul Tudor Crișan din clasa a VIII-a C a obținut premiul al II-lea la această competiție, fiind singurul elev de clasa a VIII-a, din județul Alba, calificat la etapa următoare a olimpiadei de matematică, etapa a III-a, care se va desfășura cu participarea fizică a elevilor în centre universitare din țară. Tudor este pasionat de matematică, autodidact și permanent în căutare de soluții originale.

Tot premiul al II-lea, cu cel mare punctaj din județul Alba, l-a obținut elevul Eduard Pițu din clasa a V-a C, elev cu un mare potențial pe care sperăm că îl vom valorifica în anii următori.

Poziții onorante, recompensate cu mențiuni, au obținut elevii: Ciprian Gligor (clasa a V-a C), Alexia Marc (clasa a V-a C), Daniela Găiseanu (clasa a VI-a C), Cârnariu Mihai (clasa a VII-a C), Muntean Elisa (clasa a VII-a C). Acești elevi au fost îndrumați de profesorii Maria Frățilă, Mihaela Urcan și Ioan Câmpean care au reușit să mențină vie pasiunea acestor copii pentru matematică și pentru performanță.

,,Îi felicităm pe toți cei care, cu dragoste de matematică, au participat la acest concurs și le transmitem că ne mândrim cu ei! Aceste rezultate de excepție ne bucură și totodată ne onorează, deoarece ele confirmă valoarea acestor elevi și pasiunea lor pentru această disciplină, fiind un real exemplu de seriozitate, ambiție și perseverență. De asemenea, un gând de mulțumire le aducem și dascălilor minunați pentru dăruirea lor în obținerea acestor rezultate, a transmis prof. Gabriel Bucur, directorul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea