Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Simte-te ca-n city break în orașul tău! 3 locuri din Alba Iulia unde poți ajunge cu Uber (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe măsură ce vara se apropie, vremea plăcută de afară ne oferă ocazia perfectă pentru plimbări locale. Fie că locuiești în Alba Iulia de când te-ai născut sau abia ce te-ai mutat în oraș, acesta merită să fie explorat dintr-o perspectivă nouă, precum fac numeroșii turiști care vizitează împrejurimile. Serviciile de ridesharing sunt soluția perfectă care ne permite să ne relaxăm și să admirăm împrejurimile în condiții de siguranță.

Din fericire, Alba Iulia este un oraș plin de locuri care merită vizitate și pe care le-am recomanda oricărui turist. Cum ar fi să devenim turiști în propriul oraș pentru un weekend? Mai ales acum, când ne bucurăm aplicația Uber, lansată de curând în Alba Iulia. Așadar, unde mergem?

  1. Cetatea Alba Carolina

Fără doar și poate, fortăreața cetății Alba Carolina este unul dintre cele mai apreciate și vizitate locuri din oraș. Cu o vechime de peste 300 de ani, cetatea ne permite să ne întoarcem în timp și să experimentăm pe viu istoria bogată a orașului. Construită în jurul siturilor unor fortărețe romane și medievale, cetatea este o mărturie incredibilă a trecerii timpului și o destinație locală perfectă pentru o după-amiază însorită.

  1. Parcul Dendrologic „Dr. Ioan Vlad”

Plimbările liniștite în natură fără a părăsi orașul sunt posibile dacă vizitezi parcul dendrologic de-a dreptul unicat din Alba Iulia. Ce modalitate mai plăcută de relaxare decât plimbări printre copacii înfloriți? Ocazia de a vedea un tip rar de bambus care crește cu 50 de cm pe zi și căruia i se spune „arborele mamut” face parcul destinația ideală pentru o după-amiază liniștită și totuși interesantă de weekend.

  1. Muzeul de artă Casa Simian
    O clădire importantă din punct de vedere istoric și totodată singurul muzeu de artă sacră din România, Museikon este un proiect unic în țară. Cu o expoziție permanentă de icoane și experiența unui atelier de tipografie, orice vizită la Museikon poate transforma o zi obișnuită într-una extraordinară.

Dacă alegi să călătorești cu Uber pentru a ajunge într-una dintre destinațiile tale preferate din Alba Iulia, e important să știi de măsurile de siguranță luate de companie, care au ca prioritate facilitarea unei experiențe plăcute pentru toți utilizatorii.

De-a lungul anilor, Uber a implementat o serie de măsuri pentru siguranță în timpul curselor:

  • Acces la informații despre șoferi – pasagerii pot vedea informații precum marca și modelul mașinii, numărul de înmatriculare, dar și rating-ul șoferului
  • Numere de telefon anonime – pentru ca tu să poți comunica în cel mai sigur mod posibil cu șoferii
  • Șoferi licențiați și autorizați– Toți șoferii parteneri îndeplinesc standarde de calitate înaltă pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor

Nu-i așa că ți-am făcut poftă de o plimbare? Bucură-te de orașul tău alături de Uber, și descoperă-l în întregime fără să pierzi prea mult timp pe drum!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea