Rămâi conectat

Actualitate

Simion Ştef (PSD) – noul viceprimar al comunei Ohaba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La sfârşitul săptămânii trecute, în comuna Ohaba, consilierii locali şi-au ales un nou viceprimar. Este vorba de Simion Ştef, membru PSD (consilier local), care a concurat pentru funcţia de viceprimar cu Silviu Popa (PDL) şi a reuşit să câştige lupta; scorul final – 5 voturi pentru, 4 împotrivă. Componenţa Consiliului local din comuna Ohaba este următoarea: 3 aleşi PSD, 2 – PDL, 1 – PNG, 1 – Partidul verzilor, 1 – PC şi 1 – independent. Potrivit declaraţiei liderului PSD Ohaba, Irimie Dragomir, fostul viceprimar Simion Suciu a fost membru PC, dar a fost acuzat de cei aflaţi la conducerea partidului că a trădat PC şi a făcut politica PDL, motiv pentru care în luna noiembrie a anului trecut a fost exclus din partid, pierzându-şi astfel şi calitatea de viceprimar şi de ales local. Noul viceprimar al comunei Ohaba, Simion Ştef, a avut (din 1990) mai multe mandate de consilier local şi este cunoscut în comună ca fiind un harnic fermier. El are două tractoare, lucrează 15 hectare de teren, creşte 6 vaci şi porci, regăsindu-se printre gospodarii fruntaşi ai localităţii. Referindu-se la rezultatele recentei şedinţe a Consiliului local Ohaba, preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu s-a declarat mulţumit că, „după ce anul trecut partidul nostru a reuşit să câştige alegerile locale la Sohodol şi la Roşia de Secaş, acum a venit o nouă victorie – funcţia de viceprimar la Ohaba. Acestea sunt doar câteva dovezi, însă ele demonstrează că PSD câştigă tot mai mult teren la nivelul judeţului, un motiv serios pentru a privi cu speranţă spre viitoarele alegeri. Numărul susţinătorilor noştri creşte de la o lună la alta, tot mai mulţi locuitori ai judeţului dorindu-şi o schimbare a vieţii pe care o duc, fiind sătui de promisiunile deşarte ale guvernanţilor, de vorbele lor aruncate la întâmplare”. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mesajul Casei Regale a României, la comemorarea a șase ani de la trecerea în neființă a Regelui Mihai: „A lăsat o urmă de neşters în sufletele românilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesajul Casei Regale a României, la comemorarea a șase ani de la trecerea în neființă a Regelui Mihai Marţi, 5 decembrie, se împlinesc şase ani de la moartea Regelui Mihai. „A lăsat o urmă de neşters în sufletele românilor şi în devenirea Naţiunii noastre”, susţine Casa Regală a României „Acum şase ani, în ziua de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare