Ziarul Unirea

Simion Ştef (PSD) – noul viceprimar al comunei Ohaba

La sfârşitul săptămânii trecute, în comuna Ohaba, consilierii locali şi-au ales un nou viceprimar. Este vorba de Simion Ştef, membru PSD (consilier local), care a concurat pentru funcţia de viceprimar cu Silviu Popa (PDL) şi a reuşit să câştige lupta; scorul final – 5 voturi pentru, 4 împotrivă. Componenţa Consiliului local din comuna Ohaba este următoarea: 3 aleşi PSD, 2 – PDL, 1 – PNG, 1 – Partidul verzilor, 1 – PC şi 1 – independent. Potrivit declaraţiei liderului PSD Ohaba, Irimie Dragomir, fostul viceprimar Simion Suciu a fost membru PC, dar a fost acuzat de cei aflaţi la conducerea partidului că a trădat PC şi a făcut politica PDL, motiv pentru care în luna noiembrie a anului trecut a fost exclus din partid, pierzându-şi astfel şi calitatea de viceprimar şi de ales local. Noul viceprimar al comunei Ohaba, Simion Ştef, a avut (din 1990) mai multe mandate de consilier local şi este cunoscut în comună ca fiind un harnic fermier. El are două tractoare, lucrează 15 hectare de teren, creşte 6 vaci şi porci, regăsindu-se printre gospodarii fruntaşi ai localităţii. Referindu-se la rezultatele recentei şedinţe a Consiliului local Ohaba, preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu s-a declarat mulţumit că, „după ce anul trecut partidul nostru a reuşit să câştige alegerile locale la Sohodol şi la Roşia de Secaş, acum a venit o nouă victorie – funcţia de viceprimar la Ohaba. Acestea sunt doar câteva dovezi, însă ele demonstrează că PSD câştigă tot mai mult teren la nivelul judeţului, un motiv serios pentru a privi cu speranţă spre viitoarele alegeri. Numărul susţinătorilor noştri creşte de la o lună la alta, tot mai mulţi locuitori ai judeţului dorindu-şi o schimbare a vieţii pe care o duc, fiind sătui de promisiunile deşarte ale guvernanţilor, de vorbele lor aruncate la întâmplare”. (A.D.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

apostrof 11 ianuarie 2011 at 11:12

se pare ca are doar 3 vaci. poate ca a pus la socoteala animalele impreuna cu familia. si atunci ar deveni 4 vaci si 2 boi ! in plus, sunt 3 alesi PDL si doar 2 PSD, cine a comandat articolul a vrut doar sa il ridice in slavi putin pe domnul vice. oricum lumea stie cine este dumnealui….

un cetatean al comunei 12 ianuarie 2011 at 20:22

de ce va legati de familia domnului vice?nu e frumos,lasati rautatile la o parte si vedeti de comuna noastra ca ,,s
e duce pe apa Sambetei,,!!!

gheorghe de la ohaba 19 ianuarie 2011 at 12:30

Mai baieti, mare atentie!!! Urmeaza o selectie naturala pe care o initiaza noul vice de ohaba, printre baietii frumosi pe care ii vizeaza. Stiti voi la ce ma refer. eu vam atras doar atentia. si el e inalt frumos si holtei si cu inclinatii inverse. poate avem si niste poze surpriza supriza.

petrisoR 19 ianuarie 2011 at 12:34

Bravo psd, aveti si voi cu ce va mandri. Nu v-ati dat seama ca cei din consiliu si-au batut joc de voi cand la-u ales pe pictorul. Credibilitatea voastra prin acest pictor va fi 0 la ohaba. Bravo inca o data. Tineti-o tot asa in continuare.

Comentariile sunt oprite