Simedru îi dă replica lui Potor: Practicile PSD sunt retardate, nu electoratul său

Paul Voicu - Primar 2020

Deputatul PNL de Alba, Dan Simedru, a oferit joi, într-o conferință de presă, o “scurtă replică” pentru fostul coleg de partid, actualul deputat PSD Călin Potor, care în urmă cu două zile l-a acuzat că, în cadrul unei eminiuni la radio, a numit electoratul roșu ”retardat”.

Dan SimedruSimedru a început prin a îl ironiza pe Potor pentru traseismul politic pe care l-a practicat în cariera de politician, sugerând că deputatul PSD este, în consecință, “o persoană foarte credibilă”.

ELIT

Legat de acuzele aduse de Potor, parlamentarul a explicat că a folosit termenul “retardat” referindu-se la practicile PSD și nu la electoratul său, iar sensul folosit nu a fost cel de retard psihic” ci de rămas în urmă”, adică de retrograd.

Fostul nostru coleg, și al celor de la PD și al celor de la PNL, și s-ar putea ca în curând și al celor de la PSD, este o persoană foarte credibilă.

Mihail David - 2020

M-a acuzat că într-o emisiune radiofonică am folosit cuvântul retardat referindu-mă la electoratul PSD, ceea ce este fals, întrucât eu m-am referit la Partidul Social Democrat și la practicile pe care le folosesc.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Precizez că nu am folosit acest termen în sensul de retard psihic” ci cu sensul de rămas în urmă”, așa cum apare și în DEX, adică în sensul de retrograd, care se opune progresului, tinzând să readucă stările de lucruri din trecut.

De ce am spus că PSD-ul este retrograd? Pentru că de exemplu, PSD-iștii din Alba puneau chiar în aceste zile, la Benic, la Galda, fițuici otrăvite în cutiile poștale, iar apoi fugeau ca să nu dea explicații oamenilor. Aceste materiale publicitare sunt ilegale și defăimătoare la adresa contra-candidatului lui Victor Ponta, nu se specifică unde au fost tipărite, la comanda cui, așa cum prevede legea.

Un alt exemplu este <<Ghidul de comunicare al militantului PSD>> prin care PSD-iștii sunt învățați cum să mintă.

Mi-am cerut scuze față de alegători, dacă s-au simțit lezați în vreun fel de modul în care au fost reinterpretate afirmațiile mele de deputatul PSD Călin Potor”, a declarat Dan Simdru.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

NEUTRU 13 noiembrie 2014 at 18:01

intr-adevar o manifestare foarte grandioasa azi in Alba Iulia !
felicitari ACL !
sef de coloana la aceasta manifestare a fost MUTU , celebrul personaj care isi lega o creanga de el si circula regulamentar pe strazile municipiului :)))))))))) cu numere de inmatriculare atasate pe el , bineinteles :))))))
Johannis nu e cu nimic mai vorbaret decat MUTU :)) de accea consider ca asocierea e perfecta !
la mijlocul coloanei , cateva familii de etnie Zona Dedeman , care cu siguranta saracii nu aveau habar pentru cine si de ce se plimba ei pe strazile municipiului 🙂 au prmit cateva zeci de lei sa vina cat mai multi 🙂
NU putem vota Johannis ….e un LAS ..un FRICOS …un TRAVESTIT…
Dupa cele doua dezbateri , daca duminica as avea de ales intre SEXY BRAILEANCA si JOHANNIS , sau intre CIOACA (cu Elodia) si JOHANNIS , votul meu si al multora ar merge catre Sexy Braileanca sau Cioaca …
ACEASTA MANIFESTARE GRANDIOASA DE AZI A ACL-ULUI CONDUSA DE Mutu cu Creanga , a fost reunirea de ADIO a PD-ului din Alba Iulia… :)))))))))))
Good Bye johana 🙂 ca sa nu-ti zic JOIANA ….

mort 13 noiembrie 2014 at 19:33

Sanedre mai poti sa scoti rah_t pe gura aia ? Ai furat si ai mintit o viata intreaga si acum dai din cioc?

Sanedru = RETARDAT!

io 13 noiembrie 2014 at 18:18

In 2016 dupa ce nu vei mai fi deputat ca nu te mai alege nici dracul te poti angaja ca portar la Mova ca nea Vasile Moldovan te-a mai angajat odata portar; sti matele cand !

Colonel 13 noiembrie 2014 at 18:32

Uite ce autocaracterizare isi face asta cu expresia de ramas in urma , adica se opune progresului. Tu esti ramas in urma baaaaaaa redusule……, nu vezi la cât e ceasu’ ?

S 13 noiembrie 2014 at 20:27

Se antreneaza Sañedru, sa vorbeasca, ca nu vrea sa ramana mut, cand va da „interviuri” la DNA, in „problema” MICROSOFT!

un cititor 13 noiembrie 2014 at 22:23

voi iesi sa votez ,indirect,pe dl. Tariceanu premier. Pentru asta,n-am alta cale,decat sa votez Victor Ponta-Presedinte,desi am spus-o de atatea ori,ca nu sunt fan PSD , Victor Ponta. sau alte partide ori politicieni.

petru 14 noiembrie 2014 at 8:18

De ce plangi si ma rogi sa scriu Parinte ? Plang si ma rog la Bunul Dumnezeu sa imblanzeasca oamenii sa priceapa adevarul ca acest voinic Victor Ponta a fost lasat de la Dumnezeu sa ne conduca Patria si sa dispara ura dintre oameni .De aia plang .Amin .

Spune mai departe 14 noiembrie 2014 at 11:21

Inainte de a lua o decizie fa-ti Sfanta Cruce ! In numele Tatalui al Fiului si-al Sfantului Sfant , Amin . Victor Ponta Presedine , Doamne Ajutane .

c.g. 14 noiembrie 2014 at 13:07

Doamne-ajuta-i si miluieste-i pe acesti buni crestin-ortodocsi, ca intr-adevar ortodoxia va scoate din rahat tara asta, pentru ca ortodocsii sunt cei mai buni oameni de pe pamant, sinceri, onesti, iubitori de aproape, toleranti, ce mai, sunt cei mai 3.14zdosi. Nu vezi pe fata pamantului asa oameni.
Bleahhh, mi-e scarba.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...