Rămâi conectat

Ştirea zilei

Și-au bătut vecinul pentru bani de băutură, în scara unui bloc din Alba: Ce pedeapsă au primit agresorii, tată și fiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Și-au bătut vecinul pentru bani de băutură, în scara unui bloc din Alba: Ce pedeapsă au primit agresorii, tată și fiu

Un bărbat din Cugir a trecut prin clipe de groază, anul trecut, după ce a fost bătut crunt de vecinul său pentru că nu i-a dat destui bani de bere.

În actul de sesizare s-a arătat că la data de 8 iunie 2021, în intervalul orar 05.45-05.50, în timp ce persoana vătămată C. C. se deplasa spre domiciliul său din Cugir,la intrarea în scara blocului, a fost abordată de către vecinii săi, inculpații A. A. și fiul acestuia B. B. B., acesta cerându-i bani să-și cumpere o bere, persoana vătămată intenționând să-i dea acestuia suma de 3 lei compusă din monede de 50 de bani fiecare, însă, pentru a o determina să le dea o sumă mai mare de bani, inculpatul A. A. a lovit-o pe aceasta de mai multe ori cu pumnul în față și spate.

Pe fondul temerii create de loviturile primite, persoana vătămată a scos din buzunar portmoneul, l-a deschis, moment în care inculpatul A. A. i l-a smuls din mână, i-a sustras din acesta suma de aprox.500 lei, iar în timp ce victima se retrăgea spre apartamentul său situat la parterul blocului, același inculpat i-a aplicat mai multe lovituri cu palma peste cap, totodată amenințând-o cu moartea dacă va sesiza fapta poliției, cauzându-i astfel leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale, iar inculpatul B. B. B., care nu a lovit victima dar care a ajutat și a asistat la comiterea faptei, a primit banii sustrași de numitul A. A., folosind parte din aceștia la magazinul Profi SRL din Cugir.

După achiziționarea produselor din respectivul magazin – inclusiv bere, inculpații s-au întors la locul comiterii faptei să consume băutura alcoolică, respectiv în fața blocului de domiciliu, unde au fost depistați de organele de poliție și conduși la sediu, asupra inculpatului B. B. B. fiind găsită suma de 109, 50 lei.

Inculpatul A. A. a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani și 3 luni închisoare cu executare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie în stare de recidivă postexecutorie, iar fiul său la pedeapsa de 1 an și 6 luni închisoare cu suspendare.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii pentru inculpați, persoana vătămată și pentru procuror.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea