Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Şi-a ademenit victima, bolnavă psihic purtând o perucă. A dus-o la el acasă unde a sechestrat-o şi violat-o

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ionel Bodea de 55 de ani, din Alba Iulia fost arestat vineri 30 martie pentru că a violat şi lipsit de libertate împreună cu Ioan Mara o femeie bolnavă psihic.

În urmă cu 2 săptămâni vă prezentam cazul lui Ioan Mara, un bărbat în vârstă de 55 de ani din Alba Iulia ce era ridicat în forţă din locuinţa sa de pe strada Încoronării, de mai mulţi mascaţi şi poliţiştii de investigaţii criminale. Acesta ţinea sechestrată şi abuza sexual o tânără de 25 de ani, din judeţul Alba, cu tulburări psihice. Mara fusese eliberat din închisoare cu doi ani în urmă, după ce a ispăşit o pedeapsă de aproape 20 de ani pentru că a violat şi ucis o femeie.

Ionel Bodea a făcut cerut instanţei să fie eliberat şi să fie cercetat în stare de libertate dar Tribunalul Alba i-a respins luni recursul. Astfel că Mara şi Bodea vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest.

Se pare că Mara şi-a cunoscut victima când aceasta mergea în vizită la o vecină de pe stradă. Profitând şi de faptul că aceasta nu vede bine violatorul a folosit o perucă pentru ca să o ademenească pe femeie la el acasă. În această locuinţă a ajuns şi amicul lui Mara, Ionel Bodea care a violat-o pe tânăra cu redard psihic. Femeia a fost internată sub tratament într-un spital de psihiatrie din Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Reghin, județul Mureș, cu mandat de executare pentru act sexual cu minor, prins de polițiști: A fost depus la Penitenciarul Aiud

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat din Reghin, județul Mureș, cu mandat de executare pentru act sexual cu minor, prins de polițiști: A fost depus la Penitenciarul Aiud Un bărbat de 30 de ani, din județul Mureș, a fost depistat și reținut de polițiștii din Vințu de Jos  alături de polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipale Alba Iulia. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea